Stranka na webu www.geocaching.com says:

IE 7.0.5730.13 to hlasi taky. WTF skripty?

Na mě to ráno skákalo taky. Ale říkal jsem si, že "yes" je lepší než "no". :smiley:

Jo, mám to tam taky. Na Chromiu. GM by to teoreticky být mohl, mám tam cachelist, ale myslím, že to tím není. Vypadá to docela jako zapomenutá hláška, kterou si programátor testoval nějaké chování. Pravděpodobně časování. Ale ve zdrojáku to nevidím, tak nevím. Předpokládám, že to zmizí při nejbližším updatu.

toto se objeví po odklepnutí ano

zaškrtnutí políčka nic nepomůže stála zas a znova se dožaduje odklepnutí ano a tohoto dialogu.

Opera - Linux. Mapa se mi nezobrazi vubec, hlaska ano. Skripty tam nemam zadny.

Mně se nic nezobrazuje, všechno v pohodě.. :wink: a mám chrome

Geocaching si s Vámi chtěl říct společné ANO.

Na fóru gc.com to někdo trochu rozpitval a vypadá to na skript kvůli přechodu na nový rok.
New maps - Website - Geocaching Forums

Já mám taky CHROME a dělá mě to… Zkus být vážně dlouho (třeba tak půl hodiny) na beta mapách…

Tak to ještě není tak zlý, mohla by říkat i horší věci. :wink:

:smiley:

Keby to niekoho zaujímalo tak je to spôsobené týmto kódom:

DateTime.isLeapYear = function (year) {
    if (((year % 4 == 0) && (year % 100 != 0)) || (year % 400 == 0)) {
        alert("yes");
        return true;
    }

return false;
};

Já to hledal a nenašel. Prohledával jsem i vložené soubory javaskriptu, asi tedy špatně. Ale je to tak, jak jsem myslel, zapomenutá ladicí hláška. Tohle by autor měl opravit okamžitě, je to ostuda. Ničemu nevadí, jen otravuje, ale jasně ukazuje na vypuštěný polotovar.
Ono to tam mohlo být už dlouho. Ale teď přišel přestupný rok a program tedy projde tou podmínkou, kterou v minulých letech neprocházel.

když on celý geocaching.com je pořád takový polotovar…takže to ani nepřekvapuje :smiley:

Neni to zadnym prechodem na novy rok, ale tim, ze letosni rok je prestupny. A pokud si prectete diskusi na foru, tak se dozvite, ze se to objevuje pouze Premium Memberum. Proto to hekdo vidi, nekdo ne a nezalezi na prohlizeci. Ta ladici hlaska tam muze byt uz hodne dlouho. Zalezi jen, kdy ji vyhodi.