Ahoj přišel mi dneska suvenýr české republiky. Trochu jsem googlil a zjistil jsem k čemu vlastně jsou. Ale prosím vysvětlí mi to někdo více lidsky? Jak sem ho vlsastně získal a za co? A také kolik jich je a jak mohu získat další? děkuji
Von asi chtěl lidskou, stručnou, "polopatistickou" odpověď, protože prokousávat se tím vláknem které navíc hned na začátku vychází z prostředku úplné jiného vlákna fakt bolí…
Koukám, že na normální otázku nikdo nedá normální odpověď. Získal jsi ho proto, že jsi ulovil v Česku nějakou keš. Německo je rozdělené podle jednotlivých spolkových zemí, USA také. Pak je ještě suvenýr za ulovení keše 10. 10. 2010. A k čemu jsou? V téhle hře je hodně lidí, kterým jde hlavně o ikonky v profilu
Ahoj, narazil jsem na pojem geocaching. Trochu jsem googlil, a našel jsem, co to je. Ale mohl by mi to někdo vysvětli stručně nějak lidsky? Mně se to totiž nechce číst.
Ono je to těžký s lidmi, kteří mají 10x více inteligentních příspěvků zde na fóru, než odlovených keší. Když dřepí pořád u compu , tak má všechny vlákna zmáknuté. My, kteří raději jdeme do přírody či města hledat krabky, nemáme čas vysedávat a rozumovat.
Děláš jakokdyby na tebe gůgl nikdy nevysypal mylyjón jakože relevantních odkazů, ale v každým bylo jen mlácení prázdný slámy.
BTW je vůbec henteoný suvenýr zadefinovaný v geowiki? Není. Takže ono asi bude potřeba nejdřív k danýmu tématu něco napsat, než začnu jiný obvyňovat z lenosti si o tématu přečíst. Well. Příležitost pro každýho.
Taky dik za rozumnou odpoved. Taky jsem dnes dostal ten suvenyr, a jelikoz jsem tomu nevenoval pozornost, tak mne to nejak prekvapilo, ze mi nekdo gratuloval k necemu o cemz jsem nevedel. Ono v terenu ten suvenyr nelze najit a ja mam radsi vec na kterou si mohu sahnout v terenu, nez jen prohlizet na monitoru .
Ano, to jistě sedí :D:D:D škoda, že zrovna nejsou vidět ty statistiky, když GS nejede
Tak nějak jsem ráno pocítil souznění se sobikovi. Když už je někdo líný si něco přečíst, měl by položit alespoň konkrétní dotaz. Moje odpověď byla stručná, ale postačující, podle mne. Víc je nutno si prostě přečíst. Kdo to má pořád dokola opisovat pro každého zvlášť?
Ve wiki to pochopitelně ještě není, protože je to moc nové a ještě se to mění. A možná za pár hodin to bude po tom upgradu úplně jinak.
Vážení, laskavě dodržujte pravidla v poradně a pokud neumíte nebo nejste ochotni zodpovědět dotaz, tak nepiště vůbec. Brečíte, že si někdo nenajde informace, ale kdo v těch blábolech mimo mísu má ty informace hledat. Nějaké smysluplné odpovědi tu ale jsou, takže zámek.
edit:
postup, kdy někdo téma zpracuje do wiki, pokud to tam není a odkáže, je chvályhodný.
koukám, že se to tu rychle rozjelo. Já jen děkuji za informace protože sem vůbec nikde nenašel přímo tento a jak ho získat. Ti co odpovídali speciálními odpověďmi prosím trochu klidu a krásných Vánoc s nováčky. Vy jste jimi také byli.