Ahoj lidi, můžete mi někdo prosím pomoct a vysvětlit princip přidělování suvenýrů - Souvenirs? Studuji to už pár hodinek a nejsem z toho vůbec moudrej
. Už jsem pochopil, že jich moc není (většina USA, Německo) a některé jsou i časově omezené, ale princip přidělení k jednotlivým keškám jsem pořád nepochopil. Chtěl bych totiž získat suvenýry okolních států (němci, poláci, slováci) a nevím jak je v té spoustě pokladů najít. Existuje nějaké zvláštní označení těchto kešek na mapě geocaching.com?
Musis v tech statech neco ulovit a dostanes suvenyr. Toz vse…B)
Staci ulovit jakoukoli kes v tom danem statu. Pak by ti do par hodin od tveho logu mel prijit suvenyr. Je jedno co za kes to bude staci aby byla oznacena, ze je na uzemi daneho statu. Alespon tak by to fungovat melo ![]()
Ahoj, dle mých zkušeností se domnívám, že suvenýr dané země získaš automaticky po odlovu kešule. Aspoň takhle jsem udělal Slovensko, Německo. Německo má navíc v každé spolkové zemi jeden suvenýr. Na druhou stranu mám několik kešulí v Polsku a suvenýr jsem nedostal.
Dále jsou suvenýry tzv. bonusové jako např. 10.10.2010 odlovit 10 kešek a dostal si suvenýr apod.
Ale nějak jsem to dosud neřešil.:D:D:D:D:D:D:D LOVU ZDAR!!!
- citace z geowiki: Suvenýry - Souvenirs
V profilu na www.geocaching.com se objevila nová záložka Souvenirs (Suvenýry). O co jde? Suvenýr je elektronická obdoba pohlednice na památku návštěvy zajímavého místa. Pokud je nějaký suvenýr přidělen (i zpětně), je na záložce zobrazen malý obrázek s logem suvenýru. Po kliknutí na logo suvenýru se zobrazí samostatná stránka s velkým obrázkem (pohlednicí) a popisem suvenýru.
Za co jsou suvenýry přidělovány? Groundspeak přiděluje suvenýry za odlov keše v určitý den (většina asi má suvenýr z 10. 10. 2010), za návštěvu některých eventů a megaeventů, pro určité typy keší (APE) a především za odlov keše v daném státu. Některé země mají suvenýry pro svoje státy, provincie či teritoria (zatím Německo, USA a Kanada).
Suvenýry se udělují i zpětně.
Díky všem za rady
No Rakouský nemám ani po měsíci, přítel nemá Rakouský ani Slovenský který má zpoždění asi tři měsíce.
Nijak zvlášť j neřeším, jen pro informaci že to zase taková automatika není…
Tak jen pro ujasneni nekolika nesmyslu, co tu zaznely:
- suvenyr se ziskava okamzite po zalogovani dane kesky. Nestane-li se tak, je cekani uplne zbytecne. Je nutne kontaktovat Groundspeak.
- suvenyr 10-10-10 nebyl za odlov 10 kesi. ale stacila jedna, odlovena 9. nebo 10. 10. 2010
- rakousky suvenyr nebyl jeste vydan, tudiz ho nikdo ani nemuze ziskat
V neposledni rade je dobre vedet, ze suvenyr nemusi byt ziskan jen odlovem kese, ale take pouzitim geocaching aplikaci pro iPhone nebo Android v dane oblasti.
Tak to se omlouvám za mystifikaci, já suvenýry nikdy nijak neřešila, tak mi uniklo i to že Rakousko suvenýr nemá…
Jak mám kontaktovat Grounspeak kdyz nedostanu suvenyr? Nejak se mi do ted neobjevil ten ze včerejška (29.2) ![]()
Co se podívat do sousedního, hlavního, vlákna o suvenýrech?
Napiš na http://support.groundspeak.com/index.php?pg=request
A zalogoval jsi kešku 29? Vím, je to hloupá otázka, ale treba pouhá editace found it logu (kvuli zmene data) suvenír nepridelí…
Podle toho jak jsem se díval na jeho log, tak logoval ve špatný den a pak to opravil na správné datum…
Tak jsem dal gc na fcb zeď dotaz a odkaz na tu fotogalerii suvenýrů. Neodpověděli, ale do pěti sekund to tam nebylo ![]()
Evidentně o Evropě už nechtějí slyšet.
Jezci-sokolov napsal/a:
Tak jsem dal gc na fcb zeď dotaz a odkaz na tu fotogalerii suvenýrů. Neodpověděli, ale do pěti sekund to tam nebylo
Evidentně o Evropě už nechtějí slyšet.
Pokud se jmenuješ Milan J. tak tam ten příspěvek je, jen FB prostě funguje trošku neintuitivně, když jde o stránku typu "webová stránka" a příspěvky uživatelů jsou skryty (musís kliknout na "všichni (nejnovější)") a zůstávají z 99% bez odpovědi (samozřejmě nejde jen o Groundspeak, ale je to tak všeobecně)…