Stane se, a to je holt udel FTFkaru:D ja si je necham na vikend, at si to poradne prolezem;)
Taky se mi stala nedávno podobná bota, na kterou přišli eftéefkáři. Taky jsem si připadal jako blbec, protože lítali potmě v členitém terénu, navíc na ně nějaký dobrák zavolal policajty. Nakonec jsem se s nimi i osobně potkal, řekli mi, že to je prostě jejich úděl a že v tom také tkví kouzlo FTF - v takových nečekaných zážitcích.
A co jsem udělal blbě? V mezikešce jsou ručně napsané souřadnice finále, které se nachází docela blízko. Opisoval jsem je z navigace, když jsem ráno kešku ukládal na místo. A seknul jsem se v desetinách minut. Takže jsem je neúmyslně poslal skoro o kilometr jinam, navíc na druhou stranu hlubokého údolí. Naštěstí se jim povedlo mě zkontaktovat.
Jednu ze svých prvních kešek jsem ukryl na místo, kde jsem si myslel, že je mudlovzdorná. A nebyla. Pár dní jsem čekal na publikaci a mezi tím se ztratila. FTF ji nemohli najít a proklínali mě asi tak, že mi z toho zvonilo v uších.
Jak píšou jiní, kdo nic nedělá, nic nezkazí. Zvlášť u takového projektu, jaký tvoříš, se chyba stane velmi snadno. Důležité však je, že jsi chybu opravil. Přeju, aby série měla úspěch! ![]()
V klidu, tohle se může stát každému,kdo zakládá. Člověk se chvíli dívá jinam a je to:-) Já jsem ještě do založení nešel, jelikož sbírám zkušenosti,ale už pomalu o tom přemýšlím, takže je možné, že se mi tady pak budete moct všichni vysmát:-))
To jsem ani netušil, že je tady z našeho lovu téměř přímý přenos, to bych se ownerovi ozýval průběžně z terénu ![]()
Musím poznamenat, že vlastně díky téhle chybě jsme ulovili nečekané FTF, což vždy potěší. Takže díky.
Za svůj "kačerský život" jsem byl dvakrát na keši, která tam fyzicky nebyla, třikrát jsem musel volat ownerovi o upřesnění špatných souřadnic a tak (odhadem) pětkrát jsem vyrazil na mysterku se špatně vyluštěnými souřadnicemi (což byla většinou moje vina
). Takže netřeba z toho mít depku, to se prostě stává a i to je na GC to kouzelné, že nikdy nevíš, co tě potká. ![]()
Jo vzpominam se na svoje FTF na Nanutandove Pruvodci po nicem. Tam jsem diky chybe autora taky skoncil hned na prvni stage a to 8km daleko uprostred poli po kolena ve snehu a nejak jsem tusil, ze neni neco v poradku a taky bylo. Pravdepodobne stejna chyba jako u tebe, ale nezlobil jsem se a behem 14 dnu jsem ji tehda dolovil. Myslim ze toto je riziko FTF a prinasi to novy rozmer geocachingu, ti druzi uz vedi, ze se to da projit a najit.
Muj nejvetsi uspech byl, kdyz jsem v Praze nasel cache, ktera mela chybne zamerene souradnice o 500m a presto jsem nasel, jen me to stalo asi 2 hodiny casu a byl jsem tehda docela do ruda rozpaleny. Ale zas mne hral u srdce prijemny pocit, ze jsem to dokazal a ze jen ja znam spravne souradnice a to je ze mne autor asi tyden doloval.
Takze myslim , ze to je normalni, jen musi byt autor v pozoru, nez se objevi prvni log s FTF, pak si muze dat teprve pohov.
Tak komplet serie (8 cache) byla uz uspesne odlovena 3 lidmi - takze vse OK. Jsem rad ze se jim to libilo ![]()
Tohle se mi naštěstí nemůže nikdy stát, páč jsem stoprocentní :D:D:D Jinak je to ale pro BFkaře ráj ![]()
Nic si z toho nedělej, kdo nic nedělá, nic nezkazí :D. Podobná akce proběhla včera v Blansku, koukni na Strawberry Field; GC284VE. Z tradičky se špatným zaměřením, stala tradičkomysterka :D.
Aaaaa vovovo tttttom to je ![]()