Nikde jsem to tady nenašel a nebo jsem špatně hledal. V tom případě se omlouvám.
Dnes jsem se chtěl prostřednictvím mapy na GC.com podívat na kešky v městě Tábor. K mému překvapení mapa toto město nenašla. Místo toho mě to najde Tábor v Americe. Jasně, můžu si najít nějaké město, či vesnici v okolí Tábora a mapu si posunout, ale nevím proč zrovna Tábor přímo mapa nenajde.
Co takhle do vyhledavani napsat "Tabor, Czech Republic (nebo Ceska republika nebo Cesko)". Zkus toto a Tabor ti to najde. ;) Je logicke, ze existuje vice mest tehoz jmena a google mapa muze najit jen jedno.
Úplně stačí napsat "tábor" a nabídne se 10 míst toho jména, druhé v pořadí v ČR, zbytek v USA.
EDIT: sorry, myslel jsem hledání na gc.com "HIDE & SEEK A CACHE", přehlédl jsem, že to bylo na mapě. Na webu gc.com výše zmíněné funguje dobře, vyskočí seznam keší a stačí kliknout na "MAP IT" a máš mapu.
www.katastr2.cz z počátku našel jen první. Když jsem hledal Katovice (s jednoduchým V), poslalo mě to do Polska. I Mnichov to hledalo v Německu (je to ves 4km od Katovic u Strakonic). Pak to ale dodělali.
pokud to hledá vesnici nebo město jiné než chceš tak je potřeba dát za jméno čárku a nějaký doplňijící info = stát, kraj, okres (funguje to podle bývalých okresních měst zatím co jsem testoval)
příklad:
dolní lhota, benešov
když tam benešov nedáš najde to jako první dolní lhotu u ostravy