tak ATLASKA už má 1600 kešu

Na vědomost se dává, že Atlaska pokořila hranici Sněžky, bo překonala 1600 a přidala ještě 2 kešu navrch! Co k tomu dodat… Blahopřejeme Míše z Měcholup! Spužva

Skloubení pravidelných cest napříč republikou (nejen Českou) s hledáním a nacházením krabic první dámou českého geocachingu je neuvěřitelné. Blahopřeje D+H.

Miso, ty jses k neutahani, jen tak dal…

Miso, gratulace k dalsimu majlstounu! Jen tak dal a hlavne v klidku! Tesim se zas nekdy nekde navidenou :wink:

Pohodu a optimismus do dalsich cachi Ti preji z Pardubic i ja. A at vyhrajes Oskara :slight_smile:

Gratuluji Míšo.

Posilame gratulaci z Brna. Jen tak dal. :slight_smile:

Míšo, posílám velkou gratulaci :slight_smile:

Ja uz ani Atlasce radsi k dalsim stvokam nepreju, proste nestiham. A to ji mam doma … Modas

AHOJ Míšo,
ty tedy jedeš jako drak? Hodně dalších pěkných zážitků při hledání pixlí. B):slight_smile:

Miso super!! Jedes jako tank ! At se ti porad dari tak jako doposud a mame o cem povidat na geopivech. :))

Tak Miso,

zlepsilo se nam pocasi a tak doufam, ze ted prepnes na vyssi stupen a do zacatku prazdnin budes mit 2k no dosah.

Preji hezke geozazitky pri putovani po krabickach.

Jirka

Dlouho jsem se sem nedival a mam resty. Miso opozdene, ale uprimne gratulujem. V TV jsi byla skvela.

No i já koukal až po té televizní upoutávce a posíláme z Náchoda gratulaci! Míšo, šlapej!

Taky jsem trošku pozapomněl pogratulovat - činím tak nyní.
Přeju hodně štěstí do dalších nálezů :slight_smile: