Tady u toho FTF chybi akorat roztleskavacky, stanek s hamburgerama a popcornem. Tak kdyby geocaching mel degradovat v takovouhle zabavu, to bych asi brzo zkoncil.
http://www.youtube.com/watch?v=WzvDG4Cd-fc&mode=related&search=
Tady u toho FTF chybi akorat roztleskavacky, stanek s hamburgerama a popcornem. Tak kdyby geocaching mel degradovat v takovouhle zabavu, to bych asi brzo zkoncil.
http://www.youtube.com/watch?v=WzvDG4Cd-fc&mode=related&search=
Uz jsem se s necim podobnym setkal i u nas, proto nemam rad cache v blizkosti silnic. To se tam taky vsichni sjizdeji a po 14-ti dnech je klid. Ale na druhou stranu existuje spoustu cache v prirode, kde nikdo mesic nebyl, nebo kdy cache ceka na FTF 14 dni i vice. Vetsinou je to proto, ze je vic jak 2km od silnice.
Tak to je hustec
Je to ale vedený jako event keš, takže to parkoviště a drive in je pochopitelný…
Tak autor se tedy asi královsky bavil [:D] No, mám takový pocit, že k této fázi dojdeme asi brzy taky, už teď to v menší míře pozoruji u čerstvě zveřejněných cache - téměř všichni cacheři z okolí se tam vždy seběhnou jak vosy na med, hned, jak se o nové cache dozvědí a často se pak stává, že se tam potkají...
[quote] sobikovi: Tak to je hustec :-) Je to ale vedený jako event keš, takže to parkoviště a drive in je pochopitelný...
[/quote]
Je to trosku jinak - rovnou po eventu GCYAR6 "Lebanon Pizza Cache Bash #3" se cacheri sebrali na tuhle zrejme dost dabelsky schovanou cache GCZ1Q9 "Standard Disclaimer", takze to vysvetluje, proc je jich tam tolik najednou.
Kazdopadne hodina a pul hledani... to bych asi taky zabalil ;) I kdyz ve spolecnosti kaceru po eventiku je to zase jine. Mnohem horsi jsou pro me solo mestske premudlene mikro.
No jo, moje keš je od založení 11. května stále nenalezena. Takže kdo má zájem o FTF trak může vyrazit. GC123RTE
A nebude to třeba tím, že ještě není zveřejněná nebo schválená ? Na GC.com totiž píší “unpublished” a bez jakýchkoli dalších podrobností…[;)]
[quote] Jarous1: A nebude to třeba tím, že ještě není zveřejněná nebo schválená ? Na GC.com totiž píší "unpublished" a bez jakýchkoli dalších podrobností...[;)]
[/quote]
Ne, je to tím, že je na Korsice a ještě k tomu v nějaké odlehlejší části [:D][:D] .
Podle waypointu mi to taky vyhodilo něco nepublikovaného, ale z vancosiho profilu už v pohodě... asi nějaká chyba v matrixu.
Snad budou letní prázdniny víc ftf přející i v těchto částech světa. [;)]
edit: Aha, tak chyba v matrixu je ve waypointu má být takhle GC12RTE
O.K. Kouknout se do profilu mne tedy nenapadlo [:$]
on si FTFko da Dorcadion - zorganizuje, pod zaminkou novych objevu, vypravu na broucky a pak misto sbirani teseriku budou zase hledat pixly. Dorci totiz rozklada ceskou entomologickou spolecnost zevnitr. ockuje do nich sbirani kesi a namisto brouku [:)]
No jo, připletla se mě tam 3 tojka, omlouvám se. Nicméně hlásím FTF. Keš na Korzice byla již nalezena (20.6.2007 - 40 dní po zveřejnění.) a světe div se FTF putuje do Čech. Ano nálezci jsou Češi ( jyrken) , to jsem opravdu nečekal.
Bože, to je řádná konina ![]()
Když autor nechce, aby na keš někdo chodil, a podle toho ji udělá, může být klidně v centru Liberce, kde je odhodlaných kačerů víc než dost (všechny jizerské tisícovky objedou po večerech v dešti za 3 pracovní dny), a stejně na ni nikdo nechodí - viz. GC11764 - publikována 6.BŘEZNA, FTF jsem sice logoval 2 dny poté, ale STF je stále volné. Protože patrně v reakci na "příliš rychlý odlov" této 4,5hvězdičkové mysterky autor z listingu vypustil jeden možná nenápadný, ale dost důležitý údaj (mně fakt velmi pomoh), takže je to regulérní pětka a liberečáci místo sezení nad technickým výkresem raději jezdí po těch tisícovkách. Čemuž se vůbec nedivím, sám jsem si je rád dal. Jen by mě zajímalo, jak by tahle keš byla navštěvována v Praze ![]()
Jo jo, na tuhle pixlu jsem koukal po zverejneni a koukam na ni stejne i ted.. at koukam na ten oranzovej obrazek jak chci, furt vidim jen tu oranzovou
zatim si tohle reseni nechavam na dlouhe zimni vecery.. asi jako tuhle GC12PM5