Tak zase GC v televizi :-(

Tak zas jednou slepý přišel k houslím… :frowning: No nebudu to protahovat a prásknu to. Nechala jsem se ukecat slečnou redaktorkou a když nepomohlo přesvědčování, aby se tématu vzdala, tak jsem kývla, že natočíme něco o GC. Natáčelo se celý den a bude z toho 7 minut. Nezbývá nám než držet palce, aby z toho vylezlo něco, co má hlavu a patu. Točili jsme m.j. nalezení dvou keší - abych předešla spekulacím -uložení obou bylo fiktivní a podobnost s jinými je čistě náhodná. Jedna byla co možná nejhnusnější městská sídlištní a druhá přírodní.
Jak to nakonec dopadlo se můžete podívat v pořadu Focus 19.4 ve 20:05, ČT24, pak 20.4. ve 14:35 taky tam a 21.4. cca ve 23:50 na ČT2. Měla bych mít k dispozici hotové DVD. P.S: Ale byla to docela sranda, když jsem chudáky hnala dírou ve skále s kamerou za víc jak milion :smiley: a já furt ubližovala mikroportu, protože jsem ho měla skoro celý den a vůbec mu to nedělalo dobře. Tým ve složení redaktorka, režisér, kameraman a zvukař byl prima. A měli se mnou božskou trpělivost.:smiley:

Značím si a jsem zvědav :wink:
BTW - taky jsi je mohla poslat na nějákou 5-ku s podmínkou, že ji musí udolat než to natočí :smiley:

Neslo by avi z toho divka nekam upnout? Bylo by to fajn :o)

Nejsem technický typ,ale pokud to půjde, tak to někam šupnem.

Tak ukecali nakonec tebe? No i me dramaturgyne ukecavala, ale mel jsem za sebou uz jedno nataceni CT (ta 2minutova reportaz s Hajtrou a Karston do Udalosti v regionech), tak jsem ji doporucil rozsirit obzory a poohlednout se i jinde, at to neni jen na me - pak se uz neozvala, cili jsem myslel, ze od tematu GC upustila, no zjevne nee :smiley:

I ty, Brute?

To muselo dat docela praci vymyslet fiktivni sidlistni cache, ktera bude jeste hnusnejsi, nez realita prazskobrnenskych panelakovu sama. Jen doufam, ze byla opravdu tak hnusna, ze i tem skolou povinnym, kteri ted v dalsi vlne s GC zacnou, prijde divne takove cache hledat a hlavne vytvaret :wink:

Uvidíme, jak to ve finále vyzní, alepokud se jim topovede střihnout, tak jsme opravdu chodili v odpadcích :smiley: a v ho… :smiley: Jen jsem zvědavá, co tomu řeknou moji kolegové, pokud to někdo náhodou zachytí. To si fakt budou myslet, že jsem totální magor!!! A to jsem ještě tuhle část točila v lodičkách a s notebookem… jako ukázku popracovní pohodovky :smiley:

Ceska Televize ma sve porady na webu. Starsi díly poradu Fokus tam jsou a tak predpokladam ze se tam objevi i tato reportaz.

Ani Nova se nechce nechat zahanbit a dnes - přímo v hlavním vysílacím čase! - dává naučný pořad, jak vyluštit mysterku s prvky multiny a jak najít poklad jako první, tedy jak postupovat při lovu FTF :smiley: .
Jsem zvědavý na ty ohlasy a kolik se zase vyloupne nových hledačů ;).

Sakra, prvního už bylo …
Tak jsem uvažoval, zda myslíš Koření či dokonce nějakou reportáž v Televizních novinách.

Hezkej joke.

Pojďme udělat informační embargo! Tohle je už fakt hrůza, že když někdo s pár litry mozku ví, že publicita geocachingu nesvědčí a udělá správnou věc - pošle lidi z televize k šípku, oni si najdou nějakou lamičku… :frowning:
Nejhorší na tom je, že tu není žádné racionální řešení jak tomu zamezit… :@

V jakem poradu to budou davat?

Taky mi to chvilku vrtalo hlavou, v hlavním vysílacím čase? O tom bych přeci věděl, na to běží ukázky pořád…
Pak jsem se podíval do programu.
Je to multi - mystery (jak již bylo řečeno)
Stage1: někde v arktidě - vrak lodi Charlotte
Stage2: Washington DC - Národní archiv (N 38°53,357 W 077°03,007)
Stage3: Philadelphia independence hall (N 39°56.934 W 075°09.002)
Finalka: (tu prozradim…) New York - manhatan (N 40°42.712 W 074°00.554)

Jiank taky Lovci pokladů s Nikolasem Cagem v hlavní roli.
(EN: Nacional Treasure)

jo tak. A ja si zrovna rikal jaka je to shoda s filmem od 8…

No nevim jak si to myslel, ale já bych to řek jinak.

Když účast v pořadu odmítne zkušený kačer, najdou si nějakého začátečníka, který moc o GC neví, ale je rád že bude v TV. Takže je dobře, že to vzala Atlaska, kdyby odmítla, určitě by to zkoušeli i na další a nakonec (kdyby všichni odmítali) by si našli nějakého blbce. Takhle tam alespoň bude zkušený kačer…nebo spíš zkušená kačerka.

Jinak… v jakym poradu a kdy bude Atlaska?

Že by Na stopě ;)?!

No vzhledem k vysilacim casum si myslim, ze to skoro nikdo neuvidi, a kdyz uz, tak to bude spis ta inteligentnejsi cast naroda :slight_smile:

Souhlasím, když už ta reportáž musí být, tak neznám povolanější osobu než Atlasku.
A ty Kovbojíčku by jsi měl trochu lépe vážit slova!