Ahoj, zajímalo by mě, jestli by šlo forum upravit tak, aby spolupracovalo s prográmkem Tapatlalk pro android.
Dík.
Tak k teto otazce se taky pridavam
… clovek si na Tapatalk zvyknul a bez nej ani ranu ![]()
Pripájam sa k tejto novoročnej prosbe.
Bohužiaľ na oficiálnej stránke Tapatalku nie je podpora PHP-Fusion.
Mám mlčení chápat tak, že by to nešlo?
můžeš to chápat tak, že jsem si toho doteď nevšiml. Pokud neexistuje hotový plugin, tak se s tim nejspíš nikdo dělat nebude.
Škoda no. ![]()
Taky bych to ocenil..to se za 9 měsíců nic nezměnilo?
Pluginy poskytují oni zdarma hotové na různá fóra.
http://www.tapatalk.com/activate_tapatalk.php
Já bych to taky využil, tož se přimlouvám, kdyby to šlo, o implementaci. Díky.
Vidite tam PHP-Fusion? Ne? Tak pak logicky ten plugin neni a tim padem neni co implementovat. Teda pokud ho nehodla nekdo naprogramovat, o cemz pochybuji.
A co takhle přejít s fórem na systém PHPBB?
To uz se tu nejednou resilo a pepovi se do toho moc nechtelo.
- web není jen fórum
- i kdyby bylo na webu jen fórum, tak bych nemigroval jen kvůli tapatalk, ale musel bych mít podstatnější důvod
- systém se teď pomalu překopává, takže i existující plugin pro phpfusion by byl víceméně irelevantní.
Tak třeba časem na TapaTalk také dojde. ![]()
Kdy bude tapatalk?
Anebo budete posledni na svete?
Teda image jen 146 kB? Tak tedy externi, koukejte co jich tam je, viz slider vpravo, jeste dalsi 3 stranky, ale gc.cz tam stale neni :-(((

Mily "tatare", nauc se cist a precti si co pise Pepa o par postu zpatky. Tapatalk na tomto foru nebezel, nebezi a asi nikdy nebezet nebude. System na kterem forum funguje Tapatalk nepodporuje. Hotovo. Tecka.
Nikdy neříkej nikdy, i názor admina se může časem změnit. ![]()
Leda tak admina taptalku, jestli se pustí do podpory i tohoto systému fóra
Názor admina možná, ale to že tento systém tapatalk nepodporuje se asi hned tak nezmění.
myslim ze napsat vlastní api není uplne nemozne pro stredne znaleho codera ![]()
stejne jako zmenit forum na forum podporovane (tj. nainstalovatelne par kliknutimi i pro naprostého laika) - viz seznam uz hotovych pluginu:
https://support.tapatalk.com/#tapatalk-plugin-discussion.11
update: a to, ze jsem napsal "zajem" (O TAPATALK PODPORU) do fora ze me HNED dela tatara?
Blahoslaveni chudi duchem ![]()
Pro forum ma tapatalk vyznam v tom, ze jednoznacne zvysi traffic. Pro iOS je zakladni aplikace (viz screenshot) zadarmo, pro Android asi taky.