TB/GC

Jak postupovat když vyzvednu TB/GC ale předchozí kačer je nazalogoval,má je pořád vyzvednuté ?

Počkat, dokud ho předchozí kačer nezaloguje.
Pokud to trvá moc dlouho (tak víc než týden, dva), použij log "Grab it from…"

Lepší je se optat, třeba jen zapomněl daný TB/GC jen zalogovat. I to se může stát.

Lepší je počkat.

Nejlepší je počkat a pak se optat.. :smiley:

muzes se optat a cekat :wink:

Zdar geo-kolegové. Mám malý problém s jedním TB. Po klasické aktivaci mi zlobí. Uličník mi nechce ukazovat "Trackable Item History" a kyž jsme ho předal kamrádovi, tak se ani nepřepsal, že ho převzal :frowning: Tím že byl u kamoše jsem to ohlídal, ale pokud se bude takový kikx opakovat už to asi nezkontroluji. Je nějaká možnost takou věc opravit/napravit mím vlastním konáním nebo kontaktovat Groundspeak? Děkuji za info :slight_smile:

Ahoj, jestli myslíš tvoje TB Zaklety princ, tak je potřeba, aby TB prošlo nejméně dvěma keškama, aby bylo z čeho počítat kilometry.
PS: TB má super úkol :smiley: :smiley:

Jojo… máš recht jsem pako :-D. Vždyť je to jasné :slight_smile: No já jsem z něj takový nesvůj, protože když jsem ho předal kamarádovi v hospodě, tak ho si ho "převzal" hned druhý den (aspoň to tvrdí :-D). ALe mě se to nezapsalo :frowning: Tak musel deletnout log a zkusit to znova. A musím se pžiznat, že nemám důvot proč mu nevěřit :slight_smile: