Tak bych měl první dotaz, resp. problém. Zkusil jsem do URWIGa naimportovat svůj Srnčí důl [cache]GC1HZ5N[/cache] a dočkal jsem se jen chybové hlášky Chyba při importu cartridge. Přiznávám, že tam jsou použité nějaké nestandardnosti.
Zkoušel jsem ještě jiný svůj WIG pokus a ten byl OK.
Problematický zdroják klidně poskytnu k testování, jen dejte vědět komu.
Svoje wherigo jsem naimportoval bez problemu. Urwigo vypada moc sympaticky. Dokonce mne upozornilo na chyby. Zkusim psat dal, uvidime. Zatim davam autorum 1*.
Na odchyceni teto chyby budu muset s nekym vice uzce spolupracovat. Z kolektivu betatesteru na to nikdo nenarazil, ale ted to zacina vypadat jako celkem casty problem. Bude to vyzadovat abych si s nekym prohazel a nechal otestovat (pokud mozno prez Skype nebo jiny IM) par verzi binarnich souboru, abych zuzil kde se problem nachazi. Nabidne se mi prosim nekdo?
EDIT: opraveno, vsem dekuji za spolupraci
.NET 3.5 SP1 mi bohužel nejde na notebook nainstalovat :@ takže mám smolíka. Na malém netbooku to funguje, vypadá dobře, ale díky velikosti moc nepoužitelné. Tak ještě na velkým kompu nebo nějak protlačit .net do notebooku…
Opraveno. Pokud nekdo narazi na problemy s importem, dejte zde vedet. Earwigo je pomerne kompatabilni s Wherigo Builderem, takze i z nej by mely importy probihat v poradku.
Problem, kdy aplikace spadla pri editaci tvaru zony nebo bodu, by s aktualni verzi mel byt opraven. Pokud se v teto oblasti vyskytne jeste nejaky problem, prosim dat vedet.
Vsem dekuji za spolupraci, velke diky patri WERGovi.
Nejdřív bych chtěl vyjádřit obdiv a uznání všem co se na URWIGU podíleli.
A teď technická otázka. Zatím se v tom sice plácám ale pořád mně to vyhazuje chybu při pokusu o spuštění F5, když dám do výrazu spoj dvě číselné operace. S jednou to funguje, se dvěma ne i když dám do druhé třeba jen 10+10. Je chyba mezi židlí a klávesnicí nebo jinde.
edit: při každém vyvolání chyby se mně v adresáři kde je uložená hra vytvoří prázdný adresář pojmenovaný třeba run-1496bb8e-38fd-41d1-97c6-7fec912115b1.
Neni to problem primo URWIGA, ale obcas se mi v emulatoru stane, ze se ten panacek zblazni a zacne mi v mape pred kurzorem utikat Mam pocit, ze se mi ale to samy uz delo kdysi v oficialnim Wherigo builderu.
Panáček než začne úplně utíkat tak nejdřív "ustřeluje" stranou když se pokušíš na něj najet myší. A tady je jednoduchá pomůcka - klikni kdekoliv v mapě levým tlačítkem myši aby se ti zobrazila nabídka Goto Here a při této zobrazené nabídce ti panáček nebude "ustřelovat" a můžeš jej zase uchopit myší.
Emulátor je stejný jako v Buildru - jediným řešením by bylo se na něj vykašlat a poprosit matejcka zda by neposkytnul jako emulator OpenWIG
potřeboval bych poradit stává se mi úplně to stejné co Coyote.cz (před pár příspěvkama) a aktualizaci mám už staženou a je to furt díky za radu gold100