nebylo by možné, aby se tečky v mapě nálezů kreslily jako 1 pixel a nikoliv čtverce 2x2?
informační hodnota by poněkud stoupla
nebylo by možné, aby se tečky v mapě nálezů kreslily jako 1 pixel a nikoliv čtverce 2x2?
informační hodnota by poněkud stoupla
2x2 nebo 1 pixel to je ale čísel. Vždyť v GC jsou nejdůležitější čísla jen souřadnice, tak v čem je problém? :)![]()
řekl bych že v tom, že ty souřadnice pak tak ňák na mapě nejdou vidět ![]()
Mám takový dojem, že ta mapa stejně není moc přesná, dokonce úmyslně ![]()
Bál bych se, že bod o velikosti jednoho pixelu v mapě tak ňák nebude vidět.
Když máš spostu úlovků v jedné oblasti, nebude problém, ale v případě, kdy ulovíš na výletě v odlehlých končinách jeden či dva poklady, ve slepé mapě uvidíš neposkvrněnou plochu. Informační hodnota tím poněkut utrpí.
Sorry, nevedel jsem ze pouzivate porad CRTecka podobnou stredovekou techniku ![]()
Na mém 19" LCD při rozl. 1280x1024 (což má asi spousta lidí) není problém 1px, ale jsem rád, že nemusím hledat takové mrňky. Ta mapka slouží k tomu, aby návštěvník mého profilu na první mrknutí vyděl v jaké oblasti lovím, ne aby z této napky nějakým prográmkem doloval seznam ulovených keší! Na to jsou jiné prostředky.
A to právě nevidí, protože tečka je velká jako kráva a sahá i do oblasti, kde nelovíš ![]()
Na mém 15" notebooku s rozlišením 1400/1050 je jeden pixel téměř neviditelný, takže já jsem spokojený s rozměrem 2x2
Hmm, já na notebooku se stejnými rozměry a rozlišením vidím pixelové tečky bez sebemenších problémů.
Je to tak schválně, protože se mi to tak líbilo víc.
… a komu se to nelíbí, ať si udělá vlastní ![]()