Nevím jestli už to sem nikdo psal tak se nezlobte .
Jednou na lovu ve městě sem hledl kešky pod lavičkou a abych se na mě všichni nečuměli tak sem vzal mobil s foťákem a vyfotil si to pod lavičku. Je to dobré využít na hodně zalidňených místech.
Daleko lepší je mít zrcátko, prohlédneš tak prostor pod lavičkou rychleji a pokud se u toho nebudeš vyloženě divně kroutit, tak budeš stejně nenápadný jako s foťákem, možná více.
zrcatko neni spatny, ale hacek je v tom, ze ho musis sledovat - to je mnohem napadnejsi, nez strcit ruku s mobilem/fotakem a koukat jinam. zalezi na situaci. mimo to, mobil mam vzdycky v kapse.
Nejen pod lavičkou, ale i nad hlavou ![]()
Ale neni to povinny, ze ? Abych nemusel do hor tahat lavicku ![]()
Ze zkušenosti mohu říct, že lepší než focení je natočit si video… ![]()
Pro jistotu si kromě lavičky vem s sebou aj magnet a okap.
pak ovšem musíš vyřešit problém, koho a jak na to video natočit !
Viděl jsem u jednoho rakušáka malé zrcátko na teleskopické tyčce. Prý se to tam prodává ve spešl shopu. Moooc pěkné…
Když si k takovému zrcátku koupíš na tržnici ještě tričko s nápisem PYROTECHNIK, tak můžeš dosáhnout i rychlého odmudlení prohledávaného prostoru.
![]()
to Arne 1: když si zadáš do vyhledávače "teleskopické zrcátko", tak jich najdeš spoustu od 60,- do XXXX, nebo zajdi na tržnici či do nějakého vietnamského hypermarketu a najdeš je tam také v různých velikostech a délkách. Mám sadu kdy se dá na teleskop nasadit 2 průměry zrcátka nebo magnet z obchodu vše za 69,- ![]()
Hmm, starý dobrý fígl který už snad každý zkušený kačer zná
a né jen na lavičku, ale na všechny možné dutiny, kam se člověku nechce předem moc sahat, zvláště, pokud je tam tma ![]()
Vidím, že už jsem dlouho nebyl u ťamanů…
Takovéhle fotky tvoří hlavní náplň mojí paměťové karty ve foťáku. On to tak nemá každý? :o
Poutivam levnejsi reseni - normalni pilku na zelezo. Lavicka se NENAPADNE urizne u zeme a pak NENAPADNE otoci…
:o)))
Montérková blůza s nápisem Technické služby. A staneš se pro mudly neviditelnej
Kdo vnímá listonoše, policajta, nádražáka okolo kterého prošly ? ![]()
Uniformy si všimnu, zvlášť té policejní. Fakt ale je, že když má někdo oranžové montérky a reflexní vestu, může klidně dělat stojky a přejdu bez povšimnutí.
jj, fotak je dobrej nejen na lavicce, obzvlaste pak blesk v ruznych tmavych skrysich.Jednou jsem lovil kesuli v trubce, melo to byt na sahnuti par centaku, nejaky dobrak ji ale dal tak hluboko, ze jsem ji nemohl nahmatnout.Z fotky pak bylo videt kde az je, bylo to sice take na sahnuti, ale ruku jsem tam mel zaborenou az po rameno ![]()
to zrcátko je docela dobrej nápad
No a co padnout pod lavicku s nedopitou lehvi Tuzemaku??? Bezna vec a nenapadna, alespon v nekterych mistech:)