To jsem teda necekal :-)

Predem uvedu, ze provokater Solipso dostal pres prsty naprosto cilene a jedinym zpusobem jak to udelat bylo VYJIMECNE nedodrzet pravidla, aby to zazil na vlastni kuzi :-).

Samozrejme jsem cekal, ze nekteri lide, kteri se zde nepohybuji dost dlouho nebudou vedet, ze se jedna o leta se tahnouci spory. Podobnych udalosti uz tu bylo nekolik, a jak spravne pise Saman jinde, napr. Pitr vymazl neopravnene log jemu, me Pitr vymazal svevolne kritickou poznamku ke sve kesi a ja jsem mu v odvetu udelal totez, me smazal log kolega kteremu se zdalo, ze moje vyjadreni k nedostatecne napovede u jeho kese je nevhodne atd.

Samozrejme jsem cekal, ze se tu v tom Pitr bude vyvalovat a ricet blahem a duvodem je co? No prece byl nekolikrat proti sve vuli forem donucen dodrzovat pravidla, ze, takze me ma rad jako ja jeho :-).

Cekal jsem i reviewerovo vyjadreni k jadru problemu, nejen jednostranne vyjadreni k dusledkum, ke kterym to vedlo.

Co jsem ale necekal, ze Solipso nebude umet znova logy vratit :-).

Vzhledem k tomu, ze na High noon logoval kolega K. den po archivaci, je s podivem, ze by to neslo i tady.

Pochopitelne jsem Solipsa chtel jen stipnout, ne ho o logy pripravit. Jestli o ne nestoji, jeho vec.

Jarry mas uplnou pravdu. opravit nazev tak, aby neobsahoval diakritiku “Krzemeelkoov domecheck” muze snad jen provokater..

:slight_smile: bod pro Solipsa

A nechces tady napsat cim te Solipso nasral?? Nejak se mi nechce prohledavat cele forum, abych snad nekde nasel neco provokativniho. mam pocit, ze nejsem jediny, ktereho by to zajimalo.

Jeho avatar pomijim - kazdy jsme nejaky a vsichni jsme v jadru magori (tim to nemyslim nejak osobne, ale proste kazdej clovek je “nejak” “ulitlej”.

Zdar a chladne hlavy obema preje Harwey.

P.S. Proc se hadate, kdyz si muzete dat krasne do drzky??? o:-))))

Má pravdu předsedo :o))

Chceme vidiet krrrv!!! ;]

Gu-mo-vý med-víd-ky!!!

(viz Žhavé výstřely 2)

Mily Jarry, ona ta poznamka krome toho, ze byla kriticka, byla hlavne nesmyslne prehnana a protoze uz davno vim, ze s tebou nema cenu diskutovat, ze musis mit vzdycky pravdu a vyjadrovat se i k vecem, do kterych ti nic neni, tak jsem ji radsi rovnou smazal a nesnazil si zabordelit listing u sve kesky zbytecnym oponovanim a reagovanim :wink: Jina vec by byla, kdybys se svym nazorem prisel e-mailem, tak jako to delaji ostatni, kdyz chteji poukazat na nejaky nedostatek ci o necem informovat majitele kesky. Ale o to tobe vetsinou nejde, radsi jen verejne prudis a provokujes v listingu nebo ve foru a k e-mailu se uchylujes az kdyz se jedna o veci, ktere se kriticky dotykaji tebe, to uz jsi nam tu nekolikrat predvedl… ;))) Nicmene trvas-li na tom, aby bylo spinave pradlo proprano docista do cista, muzeme pozadat Haggaea, aby nam onu tvou zaarchivovanou kritickou poznamku odarchivoval a muzeme ji sem placnout :o)))

Mozna, kdyby ses tehdy vyjadroval jen k napovede, doslo by k oboustranne shode nazoru, ale tenkrat jsi svymi nesmyslnymi utoky dokazal jen dalsiho geocachera otravit natolik, aby zcela prestal sledovat toto forum a tim sis zas dokazal, ze musis mit vzdy posledni slovo.

Muzes byt klidny, tvych vylevu jsem si krom jedne poznamky ani nevsiml :o))). Ale duvod proc jako jeden z mala jeste reaguji na tve zjesi utoky na cokoliv a kohokoliv je jiny. Vetsinu diskutujicich, do kterych jsi se kdy zde navazel jsi natolik znechutil, ze bud od te doby fora nesleduji vubec nebo tve prispevky zcela ignoruji a mysli si o tobe a tvem vystupovani zde na foru sve. Ne tak ja. Kdyz vidim, jak se historie stale opakuje a ty si nenechas ujit jedinou prilezitost, abys svou jizlivou poznamkou zde ve foru nekoho verejne nenapadl ci nezesmesnil a neotravil, neodpustim si proste tu a tam nejaky ten komentar na tvou adresu, abys videl, ze ne kazdeho dokazes zcela otravit :o))) A je mi jasne, ze je to voda na tvuj mlyn a budes pak mym jmenem vlacet po forech :wink: A tvou poznamku o mych zacatecnickych chybach u kesi Nikam nevedouci mosty a Zebrak taktne prejdu, nikdo neni dokonaly a i ja se poucil :wink: