Jsem rad, ze mohu pogratulovat jednomu ze sluzebne nejstarsich a stale aktivnich geocacheru a nas. Tak at te stale bavi nalezat krabicky a hlavne at se zbavis te rymy. Tvoje cache byla moji prvni nalezenou a byl to ten zlom kdy jsem s geocachingem zacal. Jsi stale muj vzor a vzdy si rikam auto ne a vyrazim pesky na vlak.
Hmmm… jeden sysifofsky pokus docisteni Prahy, par zdarilych vikendu a je tu dalsi jubileum :o) Blahopreju!
Přestože jsme dosud neměli možnost se osbně setkat, je pro nás nick Toniczech synonymem stařešiny českého geocachingu. Blahopřejeme a přejeme mnoho dalších úspěchů.
Bravo Toniczech :))) Toni je jeden zo zakladatelov ceskeho geocachingu a za to mu patri vecna slava na geoolympe :)))
Blahoprejeme ku sedmistovce Toni a drzíme palce at letosní zima jest milosrdnejsí a Ty neupadnes spolu s kocickami v zimní geospánek… ![]()
M + 3 geogirls
Toni, taktéž gratulujeme a moc děkujeme za poctivé řemeslo Tvých pokladů.
Toniku velika gratulace !! Az se dockame te ceske Sine slavy na nasem GC po ktere porad volam - budes tam zlatym pismem.!
Ferda také moc a moc gratuluje a přeje spoustu dalších pěkných úlovků! A zároveň díky za Tvou péči o všechny keše!
I já blahopřeji nestoru českého pixlování k tomuto jubileu. A hlavně díky, za tvoje pixličky a za to, že jste se o to mímo jménem geocaching v jehho začátcích tak dobře starali a tím nám umožnili se dnes krásně bavit ;-)). Díky a ješte jednou blahopřeji.
No to koukám samozřejmě posílám velké blahopřání…
Toni, moc gratulujeme. Zaroven dekujeme za pekne kesky. Jeste nam jich par zbyva:-)
Gratulujeme moc a dekujeme za krasne kese, ktere nas provazely od pocatku nasi bidne geokariery!
Toni, také Ti všichni moc gratulujeme. Tu poslední stovku jsi vzal fofrem.
Gratuluji!
i my se pripojujeme s mirnym zpozdenim ke gratulantum. at se dari i nadale.
Gatuluji a ať je stále co hledat a hlavně nalézat.
Velika gratulace ke kulatinam, doufam, ze se zase brzy nekde potkame (a nemusi to nutne byt v Bohnicich :-))!