Dnes jsem se vypravil na cache Šibeník, která je ukryta nedaleko Brna.
Cache byla narvaná věcmi, které v ní neměly co dělat: 3x čokoláda Deli, 2x Tic-Tac a jeden nůž. V souladu s pravidly jsem z cache odstranil jídlo (nůž jsem ponechal) a situaci popsal do logu. Předpokládal jsem, že autor sice souhlasil s pravidly při registraci, ale nečetl je.
Obratem jsem od něj dostal tento email:
Tak ti moc dekuju. Chtel jsem se tam s deckama v sobotu vypravit a nechat jim najít cokoládu, nebudou mít teda nic. Kdybys na to mel chut a snedl to, budiz, ale takhle jsi normální zlodej.
Já ti na nejaká vase pravidla seru, je to moje krabice a do té si dám co sám uznám za vhodné. Kurva.
V podstatě to samé napsal i do logu:
A kdybych te mel po ruce já, dostal bys do držky ješte jednou. V sobotu jsem se tam chtel vypravit s deckama a nechat jim najít cokolády, takhle nebudou mít nic. Kdybys mel na cokoládu chut a snedl ji, budiž, to by bylo v porádku, takhle seš akorát zlodej.
Co si dám do své krabice je moje vec, že vy neco chcete je mi u prdele. Jestli mi myš rozkouše krabici je muj problém, je to moje krabice. Tobe je po tom leda hovno. Nikdo mi nebude predepisovat co si mám nebo nemám dávat do svých krabic.
Zde je přímý odkaz na cache: klik
Domníval jsem se, že tak autor učinil pouze z neznalosti, ale zdá se, že jsem se spletl.
Tož tak ![]()