Tam to bylo jak na Vaclavaku. Ja mel jen malo casu, takze jsem dal jen kapry 23-30 za hodinku a pul. Ale teda to mnozstvi kaceru co jsem za tu chvilku potkal bylo docela slusny. Takze vsechny jeste jednou zdravim. Ja sice nezmokl, ale budu to muset dodelat jindy.
Škoda škoda. Já to skoro udělal loni v červenci, chybí mi dva. Tehdy jsem neměl navigaci a ty dva v lese jsem nenašel. Už jsem tam teď jel na kole, ale příšerné vedro a nedostatek času mě obrátil nazpátek. Ale já to ještě letos najdu!
EDIT 30.8.11: Tak krátká procházka a už to mám.
Konečně jsem se dostala na net
takže tímto všem děkuji za účast, můžeme si ted v podlí domova a hlavně suchu všicni zatleskat, jak jsme to bravurně zvládli i za nepřízně počasí ![]()
Jinak na tyhle serii me nejvic zaujalo jak si autori dali zalezet na propagaci. Vsimli jste si v Treboni na tom kruhaku jak je v nem veprostred obrovska plastika s napisem "Trebonsky kapr"? S tim jsem se jeste nesetkal aby kes mela poutac ve forme obrovske sochy. Tohle muselo autory stat pekny penize. Viz http://foto.mapy.cz/178224-Trebon-krizovatka Docela se divim ze bonusovka neni tady ![]()
![]()
Kruháč je pod kamerama… a "Chránit a pomáhat" jsou tam hned…časy, kdy jsme to v noci z hospody brali přes kruháč rovně…jsou dávno pryč:))