Ahoj, společně s Ondix(-em)01 plánujeme výlet na třeboňského "Kapra". Odjezd v sobotu 27.8. kolem 8 hod raní po skončení eventu "Akce Most" na Karlově mostě.
Touto cestou hledáme ještě 3 kačery na zaplnění auta
Předpokládaný návrat je v sobotu v podvečer, dle toho jak rychle serii zvládneme ![]()
Budeme rádi, když se někdo ozve ![]()
Lovu Zdar ![]()
tak tohle si nenecham ujit, potkat se muzeme rovnou na tom karlove moste ![]()
Nechci vam brat iluze, ale pokud vyrazite v 8 rano z Prahy, tak budete spis radi, kdyz to stihnete do pulnoci zpatky a ani tomu moc neverim…
2,5 hodiny na místo, 5-8 hodin hledání.
na kapra snad pojedete az na Vanoce, ne?
Numira:
určitě s tebou počítáme, co se týče času, tak to snad do večera zvládneme ![]()
takže ještě dvě místa volná ![]()
Já bych si dovolil tvůj výpočet volných míst snížit o jedno. Pokud mi do toho nic nevleze, tak bych se rád přidal ![]()
Tak pokud mate jeste misto, teda jestli jeste je ? Rád bych se take přidall. Kapra planuji jiz dlouho. Děkuji
!!!VYHLAŠUJI STOP STAV!!! ![]()
Rozešlu mejly a individuálně se domluvíme na podrobnostech ![]()
Tak koukám,že se nás sejde v krásném počtu
.Jen male info k ceste autem.Ted sem to propočítaval a protože bohužel musíme platit naftu + kilometry + amortizace sluzebniho auta k soukromým učelum dovolím si od každého pak vybrat 200kč (pokud bude plne vytížené auto) ! Vím že je to asi hodne,ale GPS už neoblbnu:@ .Jinak další organizaci nechám na Vraničce která se opet ukázala jako vyborná organizátorka
.
Kapra jsem si odlovila loni a je naprosto super.. část kolmo, část pěšmo..bylo to na několik návštěv:) Tak přeji úspěšný odlov!!![]()
Kapra jsme lovili asi před měsícem a celá serie nám na kolech trvala přesně 8 hodin.
Hodně štěstí, protože pěšky to je tak minimálně na dvojnásobek času ![]()
Nase cisla: 9.30 start, 17.30 cil (bez bonusovky) s obedem a po svych ![]()
Kapr odchozen před čtrnácti dny směrem po hřbetě a s obědem a bonusem cca 8,5 hodiny. A to jsme nějak nehnali.
Stop stav se tímto ruší !!Po dohode se "Snorchlem" se domluvilo další auto.Tím pádem kdo má zájem vyrazit na kapra at se ozve !!
Ahojky vsem, presne tak jak rika Ondrix01, ja urcite na Kapra jedu, sic nebudu na eventu, ale to nevadi. Momentalne nabizim 3 volna mista, teda muzem jet v peti tz 4 mista, ale jen pokud se nekdo chce mackat.
Kdyztak prosim odpoved na mail [mail][email protected][/mail]
Kdo ma zajem necht se ozve.
Posledni tri mista.
Nezmokli jste?
Zmokli. Ale byl to bezva vylet a stalo to za to ![]()
Na start jsme prijeli v jedenact a cela serie nam pesky trvala rovnych 6 hodin-nijak jsme se nehonili, vsechno na pohodu. Takze po devate jsme byli my mimoprazsti doma v suchu a teple ![]()
Tak to jste dobří. Jsem si říkala jestli vám to déšť nezhatil…