Pokud tu bude tisknuté sítotiskem, tak odstran tu černou linku a dej tomu barevný podklad, tomuto návrhu velkou šanci nedávám…
Ok,a kde jsou Tři Studně-můj druhy domov?,pro me za me si ty tricka nechte,jen jsem chtel rad poznat kolegy na Zdarskych vrsich a pobavit se s nimi aspon na foru,a tak jsem tady psal,ja beru Vysocinu jako druhy domov-a nekteri anti by si to meli uvedomit,ale urcite me reakce jsou prehnane,a tak se omlouvám,hajim jen sam sebe a chtel bych s vami jen dobre vychazet.
Nikdo ti nebrání nás poznat, ale promiň, tričko ne…
Trička by mohla být modrá, jako že Medlov, na nich Křivý javor a pod ním třeba poslední vlk? A co Pičulín?! ![]()
Ok,v pohode,jeste jednou se omlovam za neprimerene reakce ![]()
Hele Kantore!!! jsou tu ještě někteří pod 18 let, takže minimálně s poslední Tvou cache 100% ne :-)))))
Tak jsem myslel, ze se najde vic krativnich lidi
Jen xdarebak nahodil svuj napad, Kantor zverejnil svuj napad, a co ostatni ze ZR a okoli??
Pozn.Me napady davam do xdarebakovych a spojujeme v jeden, tak me nekritizute ze jsem jeste nic nenavrhl sam ![]()
Tričko pro Žďársko? Dobrý nápad, i my bychom měli zájem, prosíme 2 ks. Zelená hora je asi nejlepším obrázkem. Jinak žádnou ideu na vzhled nemáme, asi bychom dali obrázek dopředu a na záda Czech geoceching Zďársko. ;)[color=navy][/color]
No jo taky pak přispěju se svým návrhem:).
Ona ta zelená hora je asi fakt nejnámější z našeho regionu, ale nechtějte po mě abych Vám ve windows malování kreslil předlohu :-)))))
tome fofr, salzburg se blíží
Ono jde i o to, jak a kam dat tu Zelenku… Jestli te neco napada Slavku, klidne to nakresli na papir a naskenuj a my to pak udelame na komplu kvalitnejsi ![]()
PS. Zelenku treba naznac obdelnikem, vsichni vi jak vypada. Kdo ne at se mrkne na http://www.zamekzdar.cz/index_051450F34EF940A68EAB8CCDFFAB5EB4.htm![]()
Podle mě to chce zelenku z profilu a jakoby v kopcích. A asi jen obrysy ne? No skusím to nějak sesmolit a uvidíme.
Tak nejaky moje navrhy:

Nebo jinak:

Nebo bez Zelenky s jesterkou:

pekne pekne, tu zelenku bych zkusil jenom obrysama
Ten návrh se zelenkou je pěknej, co tam dát míst Žďár nad Sázavou jenom Žďársko
Musim ji znovu prekreslit do vektoru, lip a kvalitneji
takze to nebude hned.

nebo mozna lepsi:

to posledni logo je z tvých návrhů určitě nejlepší - to už bych si dovedl představit na tričku ![]()
Jo jo jo!!! ten poslední se Žďárksými vrchy je dle mého naprosto použitelný - to by šlo na záda, co dopředu, budeme tam něco dávat dopředu třeba jen Czech geocaching malými do boku?