…neb po kazdym eventu prijde halda uplne zbytecnych mailu typu “peknej penizek” apod. jen proto, ze si z nej nekdo na eventu opsal cislo. Nejdou nekde tyhle notifikace (jen na trackable) vypnout ?
pri geocoinoch to este chapem, clovek chce mat novu ikonku, ale keby to islo vypnut pri TB, to by bolo supr. Traja nemenovani jednotlivci si na geopive opisali vsetky cisla a “objavili” vsetky TB, to je uz uchylne, ciselka rastu…
Bohate by stacilo, kdyby tenhle typ logu nesel u trackables ulozenych momentalne v event caches. jednak v realne cache nikdy coin nenajde naraz patnact lidi, jednak tam pro nej nekam sli, nejakou tu krabici nasli, takze je pro to ‘discovered’ nejake opodstatneni. prijit do hospody a na stole prohrabat hromadku trackables oproti tomu velka ‘zasluha’ neni… // ale kdyz o tom tak premyslim, kazdy owner trackable veci muze do jejiho listingu jasne napsat ‘‘logy ‘discovered’ z eventu neberu’’ a v klidu je promazavat…
Napiste si do popisu, ze budete Discovered mazat a je to vybavene.
Neni. Stejne ti mail prijde, ze “discovered”. Predtim ho musis stahnout do schranky, pak smazat - zdrzovat se s nim
No a nedej boze po kazdem mailu, se prihlasovat na gc.com prochazet mince a mazat logy. Proste by bodla ficura, vypnout si mail notifikaci k “discovered logum”. Tot vse.
Mozna jsem trochu mimo, ale toto uz mi trochu pripomina dotaz jednoho nejmenovaneho cachera po ICQ jak vypnout, aby mu nechodily logy z navstevy jeho cache. pry ho to desne stve a otravuje…
Hm podle mne jsou maily z GC.com pomerne jednoduse identifikovatelne takze neni snad takovej problem si na to udelat nejakej filtr ze bud to bude padat do nejake specialni slozky nebo se to bude rovnou zahazovat.
:)) A ja se na kazdy tak tesim … Ale asi mit 10 mestskych prazskych, taky by mi za cas zacalo denne 50 TNLN vadit.
Typem logu to neni. Ten za to nemuze. To jen nekteri jsou “nenazrani” a museji mit co nejvic bodiku i v TB statistikach ![]()
Ja osobne jsem chvili u stolku s tb/gc probiral, ze si vyberu nejaky hezky GC na prodiscoverovani, ale pak mi doslo, ze to vlastne neni vubec dulezity ![]()
Takze tuto akci provedu asi jen u GC, u ktereho jiny log ani nepripada v uvahu - u GCZ stribrnaku by adp. :-))
Obecně k problému - máte co jste chtěli - nevidím jediný rozdíl mezi discorováním TB a GC - bod jak bod, i když za to není ikonka - nejdřív jsem na to nadával, byl jsem označen za opozdilce, že to není proti pravidlům a apod. a teď tady padají nesmyslné názory, že by se neměly uznávat discover logy z eventů - to je úplná blbost… kolikrát jako ještě ty “nepsaná pravidla” chcete měnit, co ? Buď si zvykejte, že mít hodně TB a GC je jako mít hodně městských cacheí, nebo si vytvořte email filtr - ale neuznávat discover logy jen proto, že jsou z eventu - to je IMHO proti pravidlům.
A hlavně to neberte jako začátek flameu, protože konkrétně třeba mě se to prakticky vůbec netýká, protože hafo eventů je jen v Praze, kam nejezdím …
Treba Jeseniky, okres Praha-vychod:)
Popravdě řečeno se mi tam normálně vůbec nechtělo… nějak mě to neoslovilo - nevím proč, prostě jsem tam nejel a hotovo. Na druhou stranu na takový Geo Burčák se třesu už teď.
Taky mne to docela mrzelo, že jsi nedojel, no ale co se dá dělat, když tě to neoslovilo… tak snad někde někdy příště se uvidíme a pokecáme.
Neber to tak tragicky - člověk prostě občas nemá náladu vidět ostatní lidi a radši o samotě v lese sbírá klíšťata - možná nabudúce to vyjde. Jistou roli v tom taky sehrálo to, že moje partnerka v Jeseníkách pořádá v červenci dětský tábor a já si ty tamní cache šetřím na dobu, až se na ten tábor pojedu podívat. No a naposled - ten víkend mi začaly prázdniny a nechtěl jsem je strávit v takové zimě, jaká tam zrovna byla ![]()
Muj nazor na vec je takovy, ze pokud predmet fyzicky nepopostrcim dal, nemam moralni narok na to, abych si pripisoval nejake carky nebo ikonky. A osobne me dost vytocilo, ze zavodni TB (takova ta modra MC-kazeta), se kterym jsem se vlacel z Nemecka do Kyvadla si kdosi vyzvedne a dovali k “objevovani”
na geopivo. Hlavne, ze jsem u nej nechal nacmaranou cedulku, ze ma jit zase rychle pryc ze zeme. Tak jsem tedy zvedav, jestli a jak to aktualni nalezci zaridi… Mimochodem, Samane, dostal se k tobe pred par dny muj mail na tohle tema?
Bez mučení se přiznám, že jsem si více než polovinu kousků také napsal, neb jsem vypozoroval, že tak činí i zkušení cacheři a proto mi to připadalo normální. Pokud to však není zcela “košer”, nebudu mít nejmenší problém logy smazat. Dělám to především pro zábavu a zatím stále sbírám zkušenosti.
No jeste treba TB Ivet, ten si o to vylozene rika
Teda pokud jsi neco zapsal do notysku v batuzku… ![]()
Je to zcela košer - Šaman si teď jen trochu protiřečí a posuzuje některé (byť nudné) mince jiným metrem než některé zajímavější travelbugy.