ubytovani Liberecko

Zdravim vsechny kacery.
V blizke dobe (asi v pulce zari) mam v planu odlovit Jesterku. Jelikoz to asi s pritelkyni nedame za jeden den, tak jsem se chtel zeptat na nejake tipy na financne schudnejsi ubytovani v Liberci, pripadne v jeho okoli.
Nevi nekdo o necem ?
Diky Bobo

Doporučujeme Armádní servsisní, ubytovnu v kasárnách Jana Žižky.
https://rs.as-po.cz/ Dvoulůžkový pokoj 195,-Kč na noc. :wink:

Díky za tip

a nevíte někdo jak to tam je s obsazeností? jako jestli je nutno nějak dlouho rezervovat, nebo stačí třeba týden předem zavolat? :slight_smile:

Bobo: dej pak recenzi jak to probíhalo a jaké to tam bylo, přemýšlím že bych této nabídky taky využil :slight_smile:

Ahojky!
Dalším typem by mohl být motorest v Pavlovicích, tj. Liberec 12, vedle Kauflandu. Podrobnosti neznám, žiju v Liberci a ubytování mám tudíž vlastní.:smiley:

jakouback napsal:
a nevíte někdo jak to tam je s obsazeností? jako jestli je nutno nějak dlouho rezervovat, nebo stačí třeba týden předem zavolat? :slight_smile:

Ubytování ve vojenských posádkách využíváme při našich geovýpravách velmi často. ;)Jedná se o nejlevnější a při tom pohodové ubytování. Na stránkách armádní servisní lze nalézt ubytovny po celé ČR. Spali jsme v Brně, Olomouci, Liberci, Bechyni, Jincích, Bučovicích a v Žatci. Naši starší recenzi na ubytování v Liberci lze nalézt na stránkách GEOKLADNA. :)Přidáme odkaz, až se na server dostaneme. B)

V posádkách, kde ještě zbylo nějaké vojsko je lepší si ubytování zajistit dříve, např. týden předem. ;)Na ubytovny lze volat ale i den předem, pokud bude volno, rádi Vás přivítají.B) Lepší je se správci ubytoven komunikovat v týdnu, přes víkend slouží jen recepční. :slight_smile:

Další informace o ubytování ve vojenských ubytovnách si můžete přečíst zde:http://geokladno.cz/ubytovani-u-vojaku/

Tak jsme nakonec zarezervovali ubytování na Ubytovně Jakub za 240kč na osobu/noc. :wink:

koukám na oboje, termín už mám v hlavě cca vybraný, má drahá polovička s termínem souhlasila, teď už jen dostat volno v práci a na kešovacích pár dní v Liberci se už moc těším, díky za rady :slight_smile: