Ahoj, jsem vlastníkem geogoldu TB2QD8X, který je už přes půl roku vězněný v keši Replika GCVPR1. Neznáte prosím někdo uživatele novoprofi? Má jen čtyři nálezy, takže asi začátečník a Replika je jeho poslední nalezenou keškou. Zkoušel jsem mu i napsat přes profil jestli by byl tak hodný a alespon GC nestrcil do jakkekoliv jine kesky. Odepsal, ze je moc zaneprazdneny a nema cas, ale potvrdil, ze GC ma u sebe doma. Potřeboval bych aby ho uz konecne nekam posunul, alespon aby mu treba domluvil nebo vysvetlil spravne a ferove zachazeni s GC. Jestli ho nekdo znate, napiste mi prosim
Předem děkuji towerr11
[gc]TB2QD8X[/gc]
[cache]GCVPR1[/cache]
Zjísti odkud je ten člověk když jsi s nim v kontaktu.Jestli je někde od nás a to podle odlovených míst je,tak jsem ochotny ten zlatý nuget od něho vyzvednout.Tedy pokud mi ho bude chtít dát.
Dekuju za ochotu, napsal jsem novoprofi, zatim zadna odpoved, ale jakmile odepise dam vedet
towerr11
Pod jménem" novoprofi" jsem na GC nikoho nenašel???
Uzivatel novoprofi se stale neozyva, po opakovanych vyzvach se nic nedeje, nevim co dal udelat, aby ho vydal..![]()
Jo, hoch se naposledy zalogoval loni v červenci, Bůh ví, kde je mu konec. Budiž to pro tebe ponaučením, že kvalitnější předměty není radno dávat z ruky. Osobně řeším podobné situace recyklací trackovacího čísla, které vyrazím na kus kvalitního plechu, přidělám ho k něčemu zajímavému a celé to pošlu znovu o světa. Doporučuji.