Ono to neni je o kesovani…
Kdzy sem bydlel na Letny, dobre si pamatuju, jak pri zacpach si nekteri ridici zkracovali cestu z Vystaviste nahoru na Letenske namesti skrz Stromovku… :o(
Nebo kdyz jsem byl donedavna na Cernem Moste, videl sem spoustu ridicu, kteri si cestu z Dolnich Pocernic zkracovali kolem zahradkarskych kolonii na CM pres pole/parkovou cestu …
Nebo respektovani zakonu a vyhlasek o pristupnosti rezervaci, zakazu vjedzu cyklistu apod.
Ohledně dodřování pravidel a omezení znám ! A nejenom u vás v Praze ale i v Krkonoších . V pondělí jsem byl na Černé hoře a potkal jsem tam skupinu školáků kteří si v Národním parku si krátili cestu přes les !!! A to byli v 1 pásmu , kde je zakázáno opouštět stezky . Co k tomu dodat ? Jiný kraj , jiný mrav a různý lidé . ![]()
a ti skolaci byli mistni, nebo na skolnim vylete importovani prazsti?? ![]()
Tak na to ti neodpovím ? Ale spíš z daleka , místní snad takovou hloupost nedělájí . Ale to nemůžu zaručit !!! :o
Mame chalupu kousek od Tanvladu v Jizerkach. Kousek od chalupy bydli rodina, ktera ma ve svem stredu uspesneho reprezentanta ve slapackach - biketrialu. A hadej kde trenuje - v lese v okoli… Spousta skalek a kamenu v okoli byla a je obrousena od motorek … A TO JE TO MISTNI USEDLIK…
Popr. moda ctyrkolek … Jsme na vylete kousek od Mokrovrat v chranene oblasti potkali skupniku tri stroju rizenou pubsecenty.. a pak je videli na jedne zahrade v Mokrovratech, kde ctyrkolky myli od blata… :o(
A já jsem zas slyšel, že ti, co nejezdí autem a chodí všude pěšky po vyznačených turistických stezkách, žerou psy. No považte, co komu ti nevinní psi udělali, chudáci němé tváře. To je fakt vrchol :@
Jó i tací mezi námi jsou ! Díky že kním nepatřím . ![]()
Oops. Az doted jsem v pripadech, ze az ke kesce vedla schudna cesta, rychle jsem ji nasel apod, v nadsazce psal, ze dekuju za "drive-in". Ted mam pocit , ze si spousta lidi bude myslet, ze jsem tam byl prinejmensim na ctyrkolce a zpusobil jsem ekologickou katastrofu. Priste radsi napisu jen "diky za kes", abych nekoho nezmatl :o)
No vzhledem k tomu, v jakych kotcich ze site zeleznych prutu, cca 1m nad zemi, aby pod nimi nemuseli uklizet, je v Korei chovali, tak kdyz " šli na pekac" tak to spis bylo pro ne vysvobozeni… ![]()
Hele, radar, jako sory, ale k našim národnim prkům a jejich prvním ženám teda žádnej rešpekt nemám, ani náhodou… ale to by bylo nadlouho.
Partu uřvanejch školních dítek bych hnal z každýho lesa, k tomu žáden park netřeba.
Já také ![]()
Za sebe mohu rict, ze je to pravda pouze castecne…ano, zeru, ale pouze mensi plemena, protoze mam rad tzv. "obiracku"
Ech .. to si musim dat pozor… muj pes by tvym pozadavkum odpovidal… ![]()
Počkej, až tě nějaká němá tvář rafne - ty pak němej nebudeš:D
Prostě když nežereš, žere tě ten druhej.
Koukám, že guerilla geoplatnážníků (jižanů) zahajuje palbu na Prahajzlov, tak mi to nedá, abych se jako potrefený husák neozval:D
Ale já Vás kluci chápu, vy prostě nemáte metro B)
Kecáš!!
http://www.krm.cz/
:D:D
chtěl jsem se nějak rozepsat, ale je to zbytečný.Všichni jste dospělí, a všichni máte své tlachání. Geocaching mám rád, ale fakt nechci skončit stylem bla bla bla, jinde se neseznámím… Díky. Mates
Depka, Mates? Nechlastey. Nebo nepřestávej, když už začals ![]()
Nevim, proc narazis zrovna na me
(visit link)