:pNa jistých profesních stránkách právě probíhá u příležitosti okurkové sezony diskuze na následující téma:
Nadechněte se, zavřete pusu, ucpěte si nos a zkuste vypustit vzduch ušima.
Diskuze vznikla tak, že to někdo předved na pracovišti po návratu z dovolené a ostatní teď diskutují, jestli je to normální nebo na doktora.
Dosavadní závěr je, že je to normální u potápěčů a u ostatních na doktora.
[color=red]Jak jsou na tom kačeři? Dýchají ušima?[/color](Ale pozor, nezkoušejte to moc intenzivně, jedna kolegyně se snažila tak, že snad zítra k doktorovi se zalehlým uchem opravdu půjde)![]()
Nedaří se ![]()
Nešťoural se kolega v uchu pletacím drátem?
to mi fakt moc normální nepřijde
hlavne bych se bal o citlivé části ucha, takže opatrně…
Jelikoz jsem potapec, tak dychat usima neni problem. ![]()
A znate tenhle: Prijde pan do obchodu s audiotechnikou a rika, ze super sestava 7.1, kterou si vcera zakoupil nefunguje spravne. "To neni mozne," povida prodavac, "a co se presne stalo po zapojeni?" "Jako obvykle; prijdu z prace domu, pustim si sve oblibene DVD, stouram se hrebikem v uchu…"
Timhle jsem si za studii vydelaval solidni penize sazkami
Ale td uz mi to nejde ![]()
Normální to není - ani u potápěčů, pokud teda nemaj protržený bubínky nebo průstřel harpunou..
copak tohle je brnkacka, ale zvladli jste uz nekdo poslouchat nosem?
![]()
To není normální, má asi poškozenej bubínek nebo co ?
umím to už od dětství a slyším dobře. nejde to ale jen tak, musím si chytnout nos a pomalu tlačit. bublinky jdou oběma ušima ven, akorát mám pak chvíli (řádově sekundy) problém s rovnováhou. Nádech mi nejde.
Perforace bubinku neni vazne dobra. Urcite zajit k lekari si overit, zda je vse v poradku. Jednou jsem to pri potapecskych zacatcich v jeskynkach na jednom reefu nezvladl s vyrovnanim tlaku, neco ruplo a pak jsem mel tri dny vcelku bolesti a neslysel na jedno ucho. V ponorech mi to nebranilo, ale hlavne se tim dost poskozuje sluch, i kdyz se to zahoji. Takze, pokud si nekdo chce profukovat usi kompresorem, at zkusi jiny adrenalin. ![]()
mě to v dětství také šlo ale už jsem to cca 8 let nezkoušel a přeci jenom už člověk po druhým křížku není tak odolnej jako dítě tak to testovat nebudu ještě by z ucha vylítl špunt a zabil by souseda ![]()
Tak jsem to vyzkoušel a neumím.
Teda ta debata tady mi pripomina onu vec s tim, kdo si dokaze do pusy strcit zarovku :D:p.
Tuhle si strkám hřebík do ucha a najednou MONO!!!
Já tam to radějc ani nezkouším…
Přijde v hospodě chlap k pisoáru, vymočí se, prdne, krkne, odplivne si, vysmrká se … a chlap u vedlejšího pisoáru se ho zeptá: "A umíš něco uchem?"
´já to umim