"Unknown" místo jména ownera

Dnes jsem si prvně všiml při stažení dvou nových keší (GC975CJ a GC9FJTM), že v Geogetu je na místě nicku "Unknown". Je možné, že za to může diakritika v nickname ownerů?

Nepomohl ani update přes API.

j6BdsFY.png

To jsou lidi, kteří v nastavení svého geocachingového účtu zakázali sdílení informací s aplikacemi třetích stran. Výsledek je ten, že API o takových lidech nic neprozradí, ani jejich nick.

Aha, to je pošahané. Ty logy, to jsem, řekněme, chápal, ale owner keše... V Seattlu jsou.... jiní. :blink:

...navíc všechno je to voln2 viditelné na webu. Já vím, je to padlé na hlavu, ale huhlejte na groundspeak.

Zajimave je, ze to opet nemaji aplikovane dusledne. Kdyz si tu kes stahnu jako GPX, tak tam autor uveden je.

Jasně, protože tím buzerují jen třetí strany v API. I jejich vlastní aplikace to ukáže.

Proto pokud ty keše zaktualizujes z PQ, tak se ti tam ten autor objeví, a dotaz z API by to neměl přepatlat. (alespoň jsem se o to snažil…)

Ja vim, jen mi pripadalo vhodne zduraznit, ze se nechovaji jednotne k zobrazovani informaci o uzivateli.

A ano, API toho uzivatele neprepise.