byl bych rád, kdyby se nějak dostalo do povědomí všech, že by do Logu zapsali i to, že logují již na předposlední stranu Logbooku. Nebo prostě, že již dochází místo a zbývá např. na cca 5 logů.
Je blbý, když čtu LOG a v něm je, že již není kam psát. Někdy člověk nemusí mít zrovna čas ihned vyrazit vyměnit LogBook. A já jsem zrovna z těch, kteří by chtěli mít vše v pořádku - tak, jak to má být. [:)]
Dnes jsem měnil LogBook a na tom starém bylo na poslední stránce 7 logů - stránka má rozměry 9x8 cm. [H]
S "LogBůčkama" si celkem vyhraji (někteří je znáte) a tak bych byl nerad, kdyby někdo musel improvizovat a nahrazovat je něčím jiným.
Myslím, že je nás víc, kteří bychom takovou informaci rádi obdrželi včas.
Naprosto souhlasím, máme krabičky trošku z ruky a cestu musíme
plánovat. Už jsem přemýšlel o vložení textu, např. “Dej vědět, že jsi
se zapisoval semhle” x stránek od konce logbooku.
No me to ted taky trosku rozladilo… nikdo nenapise ze uz dochazi logbook… jen ze uz neni kam psat… to je trosku pozde, nemyslite? Taky nemuzu porad… a jsem ale neskutecne rada za cachery, kteri nosi s sebou “nahradni dily” a cache opravi, kdyz je potreba… Tem zde vzdavam cest! [Y]
K tomuto probemu se taky priklanim. Je pravda ze logbooky jsou celkem dosti obsahly a pocet navstev na mejch kesich..jsou takove jake jsou. Ale i tak ..tak nejak pocitam s tim, ze az bude logbook dochazet ze da nekdo do logu echo. …vsak vime jak to je, ne? Musime si pomahat…[;)]
No, jestli můžu poprosit, tak v případě nedostatků cache (nejen docházejího logbooku) kontaktovat ownera přímo přes profil, nejenom do logu a v případě nutnosti na místě cache opravit či doplnit. Owner si tam dojde, jakmile bude moci, protože to stejně bude chtít mít podle svého.
Je docela bolestivé číst už několikátý po sobě jdoucí log, že v cachi chybí tužka. Jako kdyby se nedalo pár špačků z Ikey a několik gramů rezervních logsheetů nosit s sebou [;)]