Upozornění z emailu na mobil

Dobrý den

Prosím poradí mě někdo jak nastavit upozornění(kde to nastavit) když přijde na gmail.com email abych dostal upozornění na mobil používám O2 sít…

Děkuji za radu

Ahoj.
Notifikace se tu řešily už hodněkrát, tak sem přidám odkaz na vlákno s odkazy na další vlákna.:slight_smile: Snad některé z nich pomůže, když nikdo neporadí rychleji.
Notifikace a souřadnice
Vlákno přeřazuji ze sekce Garmin do Poradny.

O2 konkrétně není moc pro tuhle věc dobrý, jelikož SMS ořezává :frowning: Na gmailu si nastave přeposlání toho emailu na např. [email protected] a je to.

Pouze mensi technicka vsuvka - nejrychlejsi je Exchange na GMailu v kombinaci s PUSH u iPhone. Jakmile dojde zprava do schranky, okamzite se pres PUSH sesyncuje. Nicmene chapu, ze ne kazdy ma moznosti syncovat s exchange kvuli zarizeni, ktere pouziva.

http://www.google.com/mobile/products/sync.html#p=default

Ano, to je pravda. Problém ale nastává ve chvíli, kdy člověk má více Exchange účtů (já synchronizuji pracovní Exchange) a iPhone umí synchro jen jednoho. Takže mám nastavený na push normální email na Gmailu a k tomu SMS notifikaci. Většinou co jsem vysledoval je, že SMS a push notifikace přijdou v podstatě téměř stejně. A co je hlavní, když přijde SMS, tak jdu do pošty (pokud mne to zajímá) a tam už je full email.

Sobikovi: nejde o to, jestli "umi", jde o omezeni cele technologie. Jak by sis predstavoval syncovani dvou a vice uctu? Vzdyt by se ti michaly data z ruznych uctu dohromady a syncovaly se navzajem.

Staci si zalozit ucet na yahoo.com, nastavit preposilani na nej.
Pak jen zapnout na iPhone push u stahovani zprav a funguje to naprosto spolehlive.