úprava trasy v PC

Ahoj. Jsem úplný začátečník ohledně GPS, ale trochu se chytám. Prosím o pomoc. Jedu na Korsiku- GR 20 / treková trasa napříč Korsikou/ Našel jsem na netu  souřadnice celé trasy, ale nejde mi to stáhnout do GPS/mám eTrex Legend/ protože Legend podporuje jenom 750 trackpointů na trasu a tahle trasa má 911- program mi píše abych rozdělil trasu nebo smazal nějaké Trackpointy- jak se to dělá?

Jinak používám program Easy GPS /Do MapSourcu se mi ty údaje nepovedlo dostat - je to ve formátu gpx/

Dík za pomoc.

Dej sem odkaz na ten GPX, podívám se na to. V MapSource by měl  jít otevřít. Kdy jedeš? Já tam jedu koncem srpna. Mapu do GPS nejakou máš?

Letím 18.5. Mapu mám jenom Free, ale mám papírové mapy od IGN. Jinak ty souřadnice jsou tady-  http://corsica.forhikers.com/gr20  /super stránka, máš tam celou Korskiku jako na dlani/ V MapSourcu mi to nejde otevřít- netuším proč, teda co dělál špatně. Dík

Otevři to v EasyGPS a ulož znovu jako GPX, pak to v MapSource otevřeš. Stránku si projdu až bude víc času, jedu až za 4 měsíce. Mapy mám taky od IGN. Naskenovaný jsou taky tady.

Dík. Funguje to.