*** Verze 1.12
- modifikován kód pro detekci simulačního režimu Garmin. Nový firmware Garmin mohl způsobovat problémy.
*** Verze 1.12
Doporučujeme všem autorům wherigo, kteří použivají ochranu proti simulačnímu režimu, aby si stáhli nejnovější verzi urwiga a cartridge v něm přegenerovaly.
Nemělo kdysi Urwigo automatické zjišťování nových verzí? Jinak díky za update…
To má stále, ale někteří autoři vytvořili jen jednu wherigo keš a již na další nepracují takže nevědí o nové verzi.
Tato verze je důležitá z pohledu hráčů, kteří mají aktualizovaný fimware v GPS Garmin Oregon. Nyní se jim u staších wherigo keších může stát ta nepřijemnost, že jim nepůjde hra obnovit. Proto je potřeba aby ti autoři co použili ochranu proti simulačnímu režimu hry znovu vyexportovali v nové verzi URWIGO.
Tak to nevím, co dělám špatně, ale od nějaké doby mně Urwigo na novou verzi neupozorňuje ![]()
Upozorní tě jen v případě, že při jeho startu budeš připojen k internetu.
Zkus ho spustit a ukončit a znovu spustit. Při druhém spuštění by ti to mělo nabídnout možnost stažení nové verze. Pokud tomu tak není tak nevidí na internet.
Teď jsem aktualizoval z netu, tak si na to dám příště pozor, ale online jsem neustále ![]()
Maxinoho, moc diky za upozorneni (i za to mailove), jen se chci ubezpecit, ze jsem to pochopil spravne (jsem holt trosku tupejsi). ![]()
Takze staci, kdyz si v nove verzi Urwiga otevru cartridge a jen ji znova vyexportuju ? Nic vic neni treba ?
Přesně tak.
Teda ještě ji musíš nahrát na portál wherigo.com ![]()
díky, matně tuším, o kterou keš šlo :). Na Star Wars mě to dost zlobilo, viz. info od Marrama.
Děkujeme mnohokrát za tento DOKONALÝ servisB)
Dekuji za upozorneni na upravy, aspon byl konecne duvod na drobnou upravu a zapnuti i druhe ochrany na kterou jsem pri poslednim generovani pozapomnel. I kdyz pokud bude nekdo chtit cartridge prolomit a vynechat to co dela wherigo wherigem a pouze ziskat bod tak si cestu vzdycky najde.
Dnes proveden upgrade a s Oregonem jsem si Hody rovnou cvicne probehl. Vsechna automaticka ulozeni a obnoveni naprosto bez problemu.
Jeste jednou diky za skvely nastroj pro tvorbu.
Omlouvam se ze to pisu do takhle stareho tema, ale nevim kam to napsat a nove nechci zakladat.
Chtel bych se, asi hlavne Maxinohy, zeptat, jestly bude jeste nejake uceni s Urwigem ve forme eventu, jako kdyz Urwigo zacinalo. Myslim ze by to dost kaceru ocenilo. ![]()