Usnadnění cesty TB a GC

Ahoj,

rád bych se zeptal na váš názor, jestli to co mě napadlo není úplná blbost..:slight_smile: Co kdybych http://coord.info/GC2X037 kam chodí plno cizích kačerů uvnitř fyzicky přepážkou rozdělil na dvě půlky?? Jedna půlka by byla pro TB co cestují od cizinců k nám a ta druhá by byla pro TB co jsou u nás a mají cíl cesty někde v zahraničí. Bylo by to uvnitř jednoduše popsané či nějak barevně označené. Důvod je prostý: umožnit trackovatelným předmětům se jednodušeji dostat tam kam mají. Do názvu cache bych to asi nijak nepsal, aby zbytečně nepoutala pozornost.

Je to hloupost či ne?? Už jste to někde takto viděli řešené??

Můj názor není směrodatný, ale osobně se domnívám, že to v praxi moc fungovat nebude.

není to blbej nápad… letos v létě jsem našel s kolegama TB a GC hotel v Kaunasu… obrovská bedna a v ní plastové kyblíky s nápisama… po Evropě, jen v Litvě, Amerika… měli jsme jasno a tak pokud to jde nějak rozdělit, tak proč ne… asi se na tuhle novou kešku na známém místě budu muset zajet podívat…

rozdeleni zni dobre. Muzes se take inspirovat TB hotelem v Praze na letisti, kam owner pripravuje odbavovaci listky, na ktere ma navsteva napsat cil cesty. Problem listku vidim jenom v tom, ze to chce pravidelny uklid v kesi, aby to zustalo prehledne.

Já tam vidím hlavně problém ve velikosti krabičky. U tančícího domu je klasická lock&lock a podle mě je to nerozdělitelné aby nedocházelo k míchání atd…

Díky za vaše názory. Pokusím se to tedy nějak vykoumat..:slight_smile: