utery 6. 1. - SAMOTARI - fotky

Zdravim v novem roce :slight_smile:

tak kam tentokrat? co takhle jednou zkusit centrum prahy? :slight_smile:

[cache]GCYH8G[/cache] Samotari…

sice to vypada na dlouhou multi, ale zas tak hrozny to neni jak jsem koukal… cca 7km vcetne jizdy lanovkou :slight_smile:

takze ve 20.00 na uvodnich souradnicich?
(kdyz je to v centru, tak bych zvladal uz 19.30)

a nebo nejaky jiny navrh?

a nebo varianta (snad) kratsi - rudolfova stola [cache]GCZ831[/cache]

Ja nejdu nikam, teda jdu, ale na zkousku .-)

Ahoj, zatím plán na zítra nemám. Rád se přidám když se dá nějaká banda do kupy :slight_smile:

Tak na Samotáře bych šel, štolu mám už odlovenou.

A nechcete prijed do Brna?B)V sobotu 10.1 planujeme odlov [cache]GCZPDG[/cache],v Brnisku jsem zatim moc dobrovolniku nesehnal,prej blby pocesi:D

saiprs, nazdar :slight_smile: kolik lidí de? že bych se nenápadně přidal :slight_smile:

ok, takze zacneme konkretne… samotari :slight_smile:

a cas? ja muzu uz klidne 19,30 (z lucerny to neni zas tak daleko)

Já mám zejtra večer zkoušku z matiky, takže mi vyhovuje spíš těch 20:00

ok, takze 20.00 vychozi souradnice :slight_smile:

doufam, ze jsou vsechny cisla na svych mistech :smiley:

(kdyztak brabenecz ma na me telefon ;))

OK, pokud do toho něco nevleze, přidám se taktéž.

Zdravím,
se mnou tentokrát nepočítejte, jsem nějakej nachcípanej…

Nazdarek:),kdyz pujdes,tak uz sme dva…Ne sranda,vec se ma takto,Filt asi nemuze,protoze ma nejakou rodinou oslavu,Jiris me neodpovida,od kajmida cekam na odpoved.
Soucasna sestava tech co urcite pujdou vypada nasledovne-ja,Bubllina a martin111,takze zatim nic moc.:|Klidne se muzes pridat jestli mas cas a chut.

to vypada na zamrz…aspon teda co se tyka pocasi, slivovici mam ale nevim jestli pomuze..

pro WXP, hele my nedorazíme, protože já mám noční :-(((,ale nemáte náhodou čas ve středu, že bychom udělali tu rudolfovu štolu???:wink:

basurazi … klidne muzem :slight_smile: teda pokud ji nedorazime hned zitra :slight_smile:

VXP… v pohodě, tak, kdyýtak dáme něco jiného:-) jen máme volno a myslely jsme, že takové blázny, jako jste ty na nějakou špatnost utáhneme:-))));)Klido vymyslete náhradní program:-)))

jsem zvedav na dnesni ucast… venku je zima slusna :slight_smile:

a s tim rudolfem… pokud by se na nej slo, tak sraz rovnou na stagi dva… na jednicce uz jsme byli :slight_smile:

Ahoj, kolik lidi teda pujde? Mam na vecer jeste jednu nabidku na aktivni program /nejde o kesky/, tak kapku vaham. Pokud pujde nejaka vetsi bandicka tak se pridam mraz nemraz, ale zatim to na hojnou ucast nevypada…