Úvazky Singing Rock - PREVENTIVNÍ STAHOVÁNÍ Z TRHU

Ahoj, dostalo se mi do kompu echo o preventivním stahování úvazků značky Singing Rock.
Přesněji jde o typy - CRUX, NARA, NEMO
Pokud máte nějaký doma tak se mrkněte na stránky, jestli se vás to náhodou netýká.

Detaily: http://www.singingrock.cz/article.asp?nArticleID=1877&nDepartmentID=117&nLanguageID=1

@rock empire, ale je dobre to vedet..

Pravdou je, ze kdyz jsem si kupoval sedak, tak jsem nejdrive koukal po Singing Rock - preci jenom clovek kouka nejdriv po cene. Potom jsem to na sobe vyzkousel a moc duvery ve me nebudil, tak jsem radeji koupil Mammut. Jak vidim, udelal jsem dobre.

EDIT: tak jsem se kouknul, s cim je primo problem a osobne nechapu, jak tohle vubec mohlo ven a ze to neodhalili primo ve vyrobe. Svy, ktere drzi defacto cely pas jsou mimo, tzn. nic nedrzi, respektive drzi pouze z nekolika %

Nedávno stahoval petzl z trhu ferratové sety s podobnou chybou, chyběly tam nějaké švy. Tam se na to bohužel přišlo až když nějaký klučina zhučel z ferraty v Grenoblu.
Dost možná že ty sedáky budou v pořádku, ale 100% jistotu nemají a tak je radši vymění všechny, buďme rádi za takový přístup.

Parkis: no, jde o to, z pri normalnim pouziti to clovek nepozna. Jestli jsem to dobre pochopil, tak se proste setrilo na latce a rada nebo dve tech svu jsou mimo uchyceni a tim padem nic nedrzi. Jasne, ta dalsi rada nebo dve jsou v pohode na miste, ale uz tim trpi pevnost, coz se muze projevit az v nejake extremnejsi situaci - treba padu. A potom to treba ty svy uz neudrzi a praskne to. Vymena od vyrobce je v tomto pripade doslova POVINNOST, protoze jde o lidske zdravi a zivot. Nicmene jak jsem psal driv, nechapu, ze tohle neobjevili uz pri vyrobe (kontrola kvality by v tomto pripade zaslouzila pekne pres koule, jestli ji tam vubec maji), ale zjevne to tam sekaji jak Bata cvicky.