Nnevím, jestli založit tu disidentskou diskusi byl dobrej nápad, sama netuším, jak to přesně funguje, kdo všechno to tu může nebo nemůže sledovat a jestli se to vůbec chytne, ale je fakt, že za vyzkoušení nic nedáme.V nejhorším tahle skupina prostě tiše zemře přirozenou smrtí. Ale přece jen to zamykání listingů archiválií v poslední době je alarmující. Jak jsem vám už psala, tak vstup dalších členů do skupiny je prozatimně nastavenej tak, že je musí někdo pozvat a ještě já jako admin skupiny to musím schválit. Takže nejsilnější možná ochrana. Nejsem si jistá, jestli až takový kádrování je nezbytný, co si o tom myslíte? Pokud to takhle ponecháme, bylo by dobře, aby adminský práva mělo ve skupině víc lidí. Ale možná by stačilo i jen ponechat přístup na základě pozvánky někoho z členů. S důvěrou očekávám vaše názory a návrhy. Jacka
já už se kdysi s Trhačem bavil, že znepřístupníme bookmarky. Já ho zatím dal neveřejný, ale klidně ho úplně uzavřu a nechám odkaz jen zde, pokud to tak může fungovat. Udělat z archea nějakou módu, to by byla cesta k záhubě.
Děkuji za pozvání i uvítání. Archivky jsem si zatím odlovil jen tři v podstatě a jednu jsem jen potvrdil, že stále žije. Jelikož jsem jí už měl. Byla by to škoda, kdyby to zmizelo. Třebas jedna z archivek co jsem odlovil byla na parádním místě u nějaký bejvalý štoly, kde kousek vedle je ještě jedna a nenašel jsem je na mapě.
Tyjo nechápu jak fungujou ty skupiny... Když kliknu na "Perličky" tak zjistim, že "nemám oprávnění prohlížet skupinu", ovšm když kliknu na téma jako takový tak se mi to normálně otevře...
Já to taky moc zatím nechápu, skupinu jsem nastavila jsko skrytou, ale domnívala jsem se, že členové ji vidí :D! Když jsem založila todle vlákno, zjistila jsem, že si ho klíďo prohlížejí i nečlenové a musela jsem ho extra přenastavit. Doufám, že teď je teda už pro nečleny skrytý, ale poněkud tím utrpěla úroveň konspirace :D . Budu hluboce vděčná za vaše připomínky a rady, jak se správou skupiny mám zacházet, nikdy jsem to nedělala. Jo, a adminský práva jsem nastavila ještě kolegovi Trhačovi, čímžto mu předem děkuji, že proti tomu nebude protestovat :D .
Teda nějak ten systém nechápu - dala jsem si vlákno do záložek, odtamtud mi to hlásí, že nemám právo prohlížet. Ale když na fotech kliknu na nejnovější příspěvky, ukáží se mi tma perličky a můžu sem :-).
Jinak já jsem pro konspiraci a sdélení nových archeokeší neveřejně, těch zámků je poslední dobou nějak moc.
Evi, zkus, prosím, na ty archiválie založit nový vlákno pod fórem skupiny ať se to tu nemíchá s jinejma věcma. Ale pozor na to nastavení vlákna - jak jsem už psala, je třeba tam vyplnit možnost procházení pouze pro členy! Možná napřed založ to vlákno, a pak do druhýho pízpěvku teprv dej tu keš, ať vidíme, jak to funguje. Taky se to teprv učím :D. Dneska jsem se třikrát přihlašovala na jinej profil, co mi tu zůstal nějakým nedopatřením z dávných dob začátků, abych zjistila, co jinej uživatel z tý skupiny vidí :D.
Tak doufám, že snad se mi podařilo nastavit celý fórum skupiny tak, aby to bylo viditelný jen pro členy - uf :D! Evi, máš teda založený nový vlákno na ty archiválie. Jen si jaxi nejsem jistá, jestli nám ta děsná konspirace nejni houbelec platná :D, jestli revírníci mají administrátorský nebo moderátorský práva,na fóru, což možná mají, tak asi viděj i ty skrytý vlákna a mají z nás akorát tak srandu,
No aspon to nebude otevreny pro ochotny praskace :-). Pokud by to nezabralo, muzeme se jeste presunout na uplne jinou platformu, mam na netu několik uzavrenych diskusi, kam revs urcite nemuzou :P .
podle mě sem revívři nevidí, max moderátoři a admini webu a největší plus beztak vidím v tom, že se nebude podporovat masovost pro kačery, pač hodně lidí řeší jen body, archivky jsou parádní doplněk jak si je zvyšovat a od toho tu archeo nejsou
Děkuji za důvěru ve mne vloženou a slibuji na svou čest a svědomí, že žádnému RW neprásknu žádnou archiválii. Ty budu naopak aktivně vyhledávat, potřebné pak opatrně opečovávat tak, aby neutrpěla jejich historická hodnota. Logovat je budu tak, abych nezavdal sebemenší důvod k jejich zamčení.
Aha, buďte zdrávi. Díky za přijetí. I já jsem uvažoval, že znepřístupním svůj BL, ale u každé mrtvé keše jich je tolik veřejných, že to asi nemá valný smysl.