V&F Family 1200

Koukam, ze se o vikendu z Polabi na Prahu prihrnula velka voda, aby tu splachla dvojite jubileum. Cacheman 900 a V&F 1200. Dvojita gratulace do Lyse!

Take gratuluju. Preju to, co vsem: at to stale bavi[:)].

Cachemanovi jsme již popřáli. Polabské rodince samozřejmě přejeme také moc a moc pěkných zážitků při hledání pixel, gratulujeme ke kulatinám, děkujeme za všechno a těšíme se zase někde někdy naviděnou.

To ste sa vcera nepochvalili, gratulujem [:D]

Velká gratulace do Staré Lysé!!! Ať se i dál daří!

Posíláme taky velké gratulace a těšíme se na nějaké další shledání.

Stando, Stando, kampak nam to utikas, to vypada, ze do konce roku bude tak 3000? :smiley: Vnoucka chudaka zblazni, misto toho aby se flakal pred barakem a “uzival klidu mladi” jerj nutis k takove divne cinnosti jako jsou prochazky po lesech a mestech [6]

Nejede ten Cacheman nějak rychleji než zbytek týmu ? Je třeba přidat. Gratuluji.

..ani nestíháme blahopřát! tak vše geonejlepší a hurá na 1500... :)

M.+3

Taky gratulujeme a přejeme spoustu pěkných “lovů”.

Zdá se, že Stalker se podílel na parádním kousku. 1200, to je paráda!

Vám nestíhám ani gratulovat… posílám dvojnásobnou gratulaci!!! To je neuvěřitelné tempo! Tak honem dál. Pořád vám jich na tom světě ještě pár zbývá… [;)]

Rád používám tvůj výraz opilccův kompot. Zůstaňte jací jste a ať vás to baví i nadále. Pitris a Kacas a Karcza.

Gratuluju. Dobrá práce, ať vám to dál hledá a ty vaše neofic-eventíky ať dál eventíkují.

V MÉM tempu TVOJE hodnoty dosáhnu za pět let..ale dnes JÁ - TOBĚ mohu popřát: Ať ti šlapou nožičky, točej se kolečka na autíčku a hlavně...ZA STŘELKOU !!! Gratuluji.[<:o)]

No jo pri tze vasi rychlosti to jeden nestaci ani sledovat a ona uz je tady zase dvoustovka !! Takze velka gratulace k dalsimu posunuti statistiky a vylepseni mista na pomyslnem zebricku. A budte klidni my to tady za vami jistime !!!

Gratuluji [^] , tezko stiham tu Vasi familii a bolej mne uz z toho nozicky [:P] . Tak at Vas to bavi dal.

Teda to je fofr, z Hané také posílám všem gratulace[Y].

to to panecku frci :)) gratulujeme

Mám pocit, že jubilujete permanentně. Sbíráte ty cache snad po desítkách, ne-li po celých stovkách. To není bledá závist, ale upřimný obdiv. Gratulujeme a přejeme i nadále mnoho úspěchů.