Tak Standa se svou family zdolali na brněnsku další metu. Stando moc vám všem gratuluji, užijte si to a ať vám do té další stovky neprší a provázej vás samé úspěchy.
Když jsem v logbookách na Břeclavsku zahlédl povědomé razítko, nenapadlo mě, že některé z nich je možná jubilejní. Takže blahopřání a ať to baví celou family dál.
No Stando, radne jste za to vzali. To bylo v poslednich dnes primo geopleneni. Tak at vam to jede porad dopredu se stejnym zapalem !!
A vida… Dalsi adepti na blahoprani pouze po sudych stovkach. Vas snad nic nezastavi… :o)))
Gratuluju! A hlavne at vas to vsechny bavi!
Hodně zdaru k dalším stovkám, vzhledem k počtu cachí v ČR toho ještě máte před sebou hoooodně ![]()
Tak to jste za to řádně vzali, vždyť nedávno bylo 700, gratuluju.
Blahopřejeme k dosažení významného počtu nalezených. Jsme potěšeni, že toto číslo obsahuje nalezení i našich keší. Díky za zájem o ně.
tak tomu se rika aktivni dovolena :)) gratulujeme
Stando, takovy skromny dotaz: “Spali jste vubec?” ![]()
Tohle je teda vykon! Moooc peknych zazitku jste si dozajista poridili.
NektarBrothers
Přiopojuji se k Velkému Bahopřání, je to super.
Gratulujeme spratelenemu tymu ![]()
Mel-Man&Rena
Pratele, vsem vam moc dekujeme za gratulace. Sotva to stiham logovat. Tam, kde bydlime, nemame net (neni signal CDMA), tak loguju z auta, kde se da. Kesky v tomto kraji samy vyskakuji ze skrysi a volaji “loguj, loguj” Tak co s tim, ze jo. Dekujeme vsem, kteri jich tu polozili takova kvanta. Hrozne jsme si uzivali Cmuchalovek na Palave a JaKrovek kolem Breclavi. To jsou nezapomenutelne zazitky. Ted brousime po Krasu a taky to nema chybu. kazdou chvili se v lozich potkavame s Atlaskou, ktera to tu taky drti. Jeste jednou velke diky za kesky. Doufame, ze se stihnem vratit na Geoblaznoviny a s mnohymi z vas se uvidime.
Gratulujeme i my a to i k nalezeni cache Dedictvi ![]()
Při tom našem příjemném sezení v dočasně vaší GC chaloupce jsem na nějakou gratulaci ani nevzpomněla. Tak to napravuju. Moc gratuluju a přeju, ať vám ten výborně sehraný rodinný tým dál šlape jako hodinky. To se to pak loví úplně samo. Klobouk dolů před vaší organizací, přípravou a tím vším okolo.
to som vcera netusil na evente, ze sa bavim s jubilantmi :))) Velka gratulacia :)))
Pripojuju se take, a bacha, Cacheman vam dejcha na zada!