Vadí vám v keších kinder figurky?

Sbíráte někdo kinder figurky?Jak jsem tak koukala tak asi ne:(…zajímalo by mě jestli vám v keších vadí kinder figurky nebo ne(chtěla bych totiž založit kešku na toto téma ,tak aby pak někdo neříkal že si to nezaslouží kešku;):))Napište co si o kinder myslíte.

Nesbírám, nevadí.

Ja si myslim, ze to je kazdeho vec. Nekomu se to libit nebude a tak tam nemusi taky chodit. Kinder hracky, casto nekompletni, jsou vsude. Ale kdyby byla keska pro sberatele udrzovana, figurky v pytlickach, tak to muze byt zmena.

Já je mám rád a 4letá dcera je zbožňuje. Nejraději máme autíčka, mašinky a dinosaury.

keška tohoto typu je někde v praze myslím že v Modřanech je dost velká a kinder figurky jsou tam v origo obalech.Kinder věci mi nevadí sám je občas dávám ale než je vyšlu vezmu lepidlo a napevno je slepím aby se po několikáté návštěvě v keši nebyla jen změť plastu

Vadí, když jsou to torza…nezřídka tu nekompletní drť z kešek vybírám, když kvůli tomu nejdou pořádně krabky zavřít…

nevadí,pokud je kompletní,v pytlíčku nebo ve vajíčku.Občas si i nějakou kinder blbost vezmene:)

S tím souhlasím, pokud je v originálním žlutém obale či pytlíčku hezky kompletní rád občas nějakou vezmu na trade, ale když otevřu kešku a tam se válí jakési kusy plastů, to moc nemusím :wink:

No já myslím že by ty co jsou z něčeho složené byly třeba v pytlíčku,nebo ty které jsou celé sami o sobě tak bez pytlíčku;) a myslíte že se tam měly vyměnovat jen kinder figurky?nebo by to měla být keška na tohle téma?

Já je osobně nemusím, ale většinou to je to jediné co se dá vzít. Alespoň syn má radost.

Když jdu s vnoučaty tak se těší že si něco vymění.Chtějí ale jen zvířátka.

Ta doba mě již přešla,teď mě vůbec neláká ani vajíčko 1+1 gratis v albertu :slight_smile:

Nevadí. Pokud je kompletní, tak určitě dětem udělá radost. Kdo o něj nemá zájem, vezme si něco jiného nebo nic… Pokud je figurka pěkná, vezmu si ji někdy i já :slight_smile: Keše jsou myslím pro všechny, takže i dětský poklad má svoje opodstatnění.

Hm, ty jsem dneska koupila, a naúčtovali mi je normálně všechny :slight_smile: No co, aspoň jednou zbyde i na mě a ne jen na děti. Výsledek dám do pytlíčku, slibuju B)

Tak to není žádná novinka, že slíbí cokoli 1+1 a pak účtují normální cenu. Půl hodiny u kasy, pak půl hodiny na informacích. A o tom to je.
Jinak nám figurky nevadí, pokud to nejsou jen špinavá torza. Aspoň se má malá v čem rochnit. Většinou se mi jí podaří přemluvit, aby nic neměnila. No, někdy to nevyjde :wink:

Kinderfigurky (kompletní) máme rádi, jenom by nám je děti nemusely tak často nosit domů. Doma je tajně nabereme a potom vložíme zase do jiné keše ;). Za chvíli bychom se do našeho 3+1 nevešli :D.

nevadi- prijde mi to zajimave u kesek vhodnych pro deti
vadi mi ale v pripade vymeny out GWC in kider vec
sam o sobe kinder veci nedávam

Mě určitě nevadí a i nějaké sám budu dávat, samozřejmě v celku nebo pytlíčku … T5eba i nesložené … Mám rád vajíčko a někdy je mají v Bille i za 14 korun :slight_smile: a než jsem začal s keškami, měl jsem jich mraky, ale zabíralo to šuplík a tak to šlo do koše :frowning: proto sbírám znovu :wink:

vadi!

souhlas se ssva a Sniperem. Děti si je berou a mění, já se skrz ně jen prohrabávám k log booku. Mnohem raději mám cwg, které sbírám B)