Vánoční dárek od mistra Dp.mana

Protože většina z vás byla celý rok hodná a tak si zasloužíte dárek.
A proto zítra 24.12 ve 12:00 hod budu čekat u Odemčeného "ZÁMKU" GC1JK5B. Ve 12:10 hod. zamykám a jdu na oběd. Kdo pozdě chodí neloguje. Veselé vánoce.

Tak to je hezký dárek, díky pokusím se přijít. A mohla by se z toho stát taková pěkná tradice na Velký pátek před Velikonocema, kdy se přece otevírají poklady. :wink:

Z toho by mohl být hezký Event :D. Jestli mi manažerka mého volného času nenaplánuje nic jiného, přišel bych se na vás podívat.

Škoda že do Prahy to mám daleko, jinak bych se přišel taky podívat.

To je ted takovy novy prazsky specifikum - ze prazaci prazakum usnadnujou odlovy, ne? Jednou ceka owner na FTFkare s pixlou pod mostem, jednou je odemcenej zamek… Pekny. B)

Od Jeziska chci, aby mi nadelil titul "Mistr", kterej pak budu pouzivat na gc.cz. :smiley:

Stříbrnej už jsi, tak mákni na toho zlatýho :smiley:

Jasne mel jsi to udelat jako event :slight_smile:

Teda, to je diskriminace, kterou ženskou pustí zítra z domova od plotny? Mě tedy ne, ach jo :(:smiley:

Musíš si přát od ježíška propustku z kuchyně B) Moje paní domácí už ji dostala před lety, ale přiznávám že jsem se asi unáhlil :frowning:

Teda, to je diskriminace, co my tatove od rodin? Ty nikdo nepusti a zase budeme cely pristi rok mit klic na watchlistu:D

Musíš popadnout děti a jít na procházku, takhle se vždycky vymluvil každý táta u nás, nějak se to dědí z generace na generaci. No a když táta s dítětem zmizí, kdo musí doma zůstat v kuchyni? No MÁMA, ach jo, občas bych chtěla změnit pohlaví:D

A to já zas ne, s tím co mám já toho co maj oni můžu mít kolik chci :-)))

To je táááák… rasistické.. a co my Moraváci? :smiley:

Ale Barco ty jsi skoro Prazak ne ? a urcite se k zamku dostanej pozdeji, ver mi :slight_smile:

Škoda, že nebude odemčeno i 26.12., kdy se do Prahy sjede nemalý počet kačerů díky NET lístku Českých Drah.
Do Prahy se jinak podíváme málokdy, je to pro nás tedy jinak trochu neudělatelná keška … prozatím. :wink:

taktéž i mě to mrzí, jelikož keška je blízko nádraží… A také jedu 26.12. do Prahy…

Já bych ji takhle "ulovit" teda nechtěl. To ať mě tam někdo rovnou zaloguje :slight_smile:
Buďto poctivě dohoněný klíč nebo poctivá kasařská práce :slight_smile:

.. neurážej :wink:

Jak mamka rika, Prazaci musi mit porad neco extra. Ale i tak, kdybych byla v Praze, tak bych nesla, na Stedry den ma byt clovek u stedrovecerniho obeda.

Prostě tyvole owner tu dá nabídku a vy mu to zkritizujete, to už asi fakt nemá smysl cokoli dělat. :smiley: