Veřejné toalety na pěkném místě v Praze

Zdravím všechny,

kamarád se mne ptal, zda-li bych mu neporadil nějaké pěkně umístěné veřejné toalety v Praze. Nejde ani tak přímo o jejich vzhled, jako o to, na jakém místě se nacházejí. Dle toho, co mi vysvětlil by potřeboval udělat nějaké fotografie jakékoli veřejné toalety umístěné nejlépe na nějakém náměstí či podobném prostranství (nikoli veřejná WC na nádraží, v metru, atp.).

Jelikož kačeři mají Prahu prochozenou křížem krážem, věřím, že se určitě podělí o nějaký tip na místo, který bych mohl poslat dále. Nevěděli byste tedy někdo o nějaké takové? :)

Kulíšek

Na http://www.geoportalpraha.cz/mapy-online#.V-aTezX9qyE, nahoře v menu "prostředí" - může si dát zobrazit veřejné toalety v mapě. Jinak jsem měla dojem, že pěknej starej "domeček" s toaletama je na N 50°6.173', E 14°23.748', ale na zmíněné mapě neni. Tak možná už nejsou funkční a nebo se pletu a je to jen altánek na hrábě pro zahradníky :D.

O té mapě jsem nevěděl, díky, prohlédnu. :) Co se domečku týče, tak myslím, že se o toalety nejedná. Avšak, tím i si mě přivedla na to, že se nemusí vyloženě jednat o toalety, kterou jsou aktuálně plně funkční. Jen musí být jistě poznat, že se jedná o veřejné toalety.

Tady máš jedny na Senovážném náměstí :

N 50°5.14341’ E 14°25.89043’

Na dobrém místě jsou ty ve Františkánské zahradě.

Uprostřed Uhelného trhu.

u Národního divadla - po schodech dolů k vodě

ve dvoře paláce Kinských na Staroměstském náměstí

Děkuji za reakce, informace předány. :)

Jo, vlastně, Kulíšku, jedny záchodky jsou přímo vpravo vedle hlavního vchodu do katedrály, to by taky mohlo být moc pěkné zátiší :D !