veverka 396 bez 96

Veverka 300 

I když je na kešce
"Nechoďte v noci!"
Veverka nedbá
genia loci.

S Chromosem za tmy
hvozdy se plíží.
Honem, honem!
prý PaBa se blíží!

Jenže Pavel rozumný
FTF maje do sytosti.
Narozdíl od Veverky
po nocích plní povinnosti [:P]

Ještě že Chromos
věděl a byl u toho,
že nikdo nezaskočil
o půlnoci za něho.

Z toho plyne poučení,
od Chromose a Veverky,
že z žen si máme vybírat
jen kešující manželky [;)]

Gratuluju Ti, Veverko, k dalsi pokorene mete! Avsak vzhledem k tomu, ze se ve mne nachazaji zcela jina streva nez Dandrovo basnicke, nema me prani zdaleka takovy smrnc, jak by se sluselo k takovemu zivotnimu jubileu [:)].

taky gratuluju, tech 96 mas za chvili, ne?

Pěkné pozdravení a pochvala k dosaženi hezkého výsledku z Liberce :-)

PS: Tedy já doma gratulovat jako někdo, tak si minimálně s večeří musím poradit sám :-D 

Děkuji, srdce mi plesá [:D] 396 se blíží!!!

to Dandra: klobouk dolů ... přijmi gratulaci [Y]

to Kolombo: když chromos něco napíše, je vždycky znát, že to píše pan NĚKDO. Dám mu za to o pusu navíc [:P]

Taky moc gratuluju!! Těch 96 máš za chvilku, ale prosím tě prozraď nám: co budeš dělat pak [:P] ??

Veverko, blahoprejeme Ti z Mecholup a prejem hodne uspechu do dalsich lovu! Spuzva za team

Take se pripojuju k zastupu a gratuluju a preju ze sedla sveho ore, at ti druzice stale na cestu krouzi.

Tak už se ti blíží konec Tvé cesty k 396.Ale neber to tak nostalgicky a krom jiného, čekám na Filosofickou II.[:)]Gratuluji k jubileu.

No další meta je snad 792, ne?! [:D]

Gratuluju 

Tak moc gratuluju a jsem rad ze zrovna moje cache je tvoje 300.Sun-Man

Gratuluji hezke kulatoucke cislo.

Teda holka, Ty si to taky pěkně šupajdíš! Tak ať Ti to hopká, Veverko, pořád stejně zvesela. Gratuluju!

veverka fotografka

Veverko, nielenze Ti to dobre cachuje, ale aj pekne fotis [:)] Gratulujem a prajem vela pohody nielen pri dalsom cachovani [H]

Jojo, třístovečka to je parádní číslo… Gratulace a do dalších cest jen to hezké…

Take ja Ti Veverko timto blahopreji k dosazene mete. At Ti geokonto i nadale narusta timto tempem.

Aucoin

Veverko, ještě jedna gratulace k Tobě letí zpod Ještědu. Hodně štěstí, pohodičku a pevnou šipku do dalších stoveček Ti přejí Oli a Ivan! [W][^][G][D][W]

Také chci pogratulovat kešerce Veverce. At se daří v kešování i ve focení.

300 krát HURÁ