více nálezů než keší

Ahoj, ohledně tohohle tématu se tu řešilo už hodně, ale nenašel jsem to, co mě zajímá.

Vygeneroval jsem si My Finds PQ a udělal statistiky pomocí GSBuilderu. A ejhle, mam 775 nálezů na 773 unikátních keších. Samozřejmě to můžu ručně přepsat a neřešit, ale trochu mě to štve.

Tušíte někdo, jak zjistit na kterých keších jsem zalogoval duplicitně a logy smazat? Samozřejmě aniž bych musel to PQ procházet ručně řádek po řádku…?

Díky předem!

Jednoduse - stahni si MyFinds do GSAKu a udelej filtr kesi, ktery maji vic nez jeden Tvuj found log.

To vypadá, že se budu muset naučit s GSAKem :slight_smile: Na což se sice chystám, ale né teď… Udělal byste to někdo za mě, když Vám to PQ pošlu? :wink: Prosím, prosím… :slight_smile:

Pošli mi to :wink: [email protected]

…a nebo si to stáhni do GeoGetu a tam si najdi ty logy navíc :smiley:

MyFound ma na to funkciu…
Najprv naimportuj original rozbaleny gpx s volbou MyFindsGpx a potom na zalozke Duplicity pouzi "NajdiDuplicity" …

Posílám, díky :slight_smile: (Drobnou přesmyčku v adrese jsem snad vyřešil správně ;-))

… stahnout stranku se vsemi nalezy do excelu, seradit podle jmena a podle podminky oznacit vicenasobne nalezy.

vyřešeno, duplicitní logy odstraňuji :slight_smile: Díky za pomoc! LOCK.