Video o geocachingu :-)

Tak to se vam vazne povedlo. Ted uz vime co a jak. :smiley: Herecke vykony naprosto bravurni. Budou se rozdavat autogramy? :wink:

Pekne. Pekne. Hned bych si po shlednuti sel koupit GPSku a sel lovit. :smiley:

jo a od ted dark prestava jezdit po republice na eventy a naopak budete muset kontaktovat jeho manazera s dotazem honorare, za kolik vubec prijede :wink: :smiley:

Sqele video…Pekne natoceno, a vyborne sestrihano. Proc je sakra v Brne tolik vybornych filmaru, muzikantu a dalsich lidi? :wink:

Super, je tam vše podstatné, a člověk se u toho i zasměje !

Pokud by autoři uvažovali o pokračování ve stylu akčních filmů, měl bych pár námětů ze života do scénáře, např.

• [cache]GCX21R[/cache] noční odlov přímo za šipkou (tedy nahoru/dolů v nejstrmějším místě svahu, ačkoliv 50 metrů dál je nádherná cesta)
  • [cache]GCYABA[/cache] na první stage pokus o utonutí v bažině, na final stage pád trámu na hlavu
  • [cache]GCZEYQ[/cache] uváznutí s geovozidlem v blátě při nočním FTF za intenzivního deště
    A kdyby se nenašel vhodný herec, tak to můžu i zahrát, a ani nebudu chtít kaskadéra :wink:

Protože tu máme trolejbusy…

/fanatický výkřik ownera dvou keší na ně zaměřených… :smiley: /

Jestli to spis nebude vinkem ci slivovickou? :wink:

Já to wěděl hned, že to nebude samosebou, pozor ať s toho není dopingová aféra :smiley:

Vyborne! Akcne narvanych 13 minut dokumentu! S potesenim predam URL na geovideo dal. Dik!

no ja som v Brne cachoval uz davno, takze to viem len sprostredkovane, ale vraj setrite na nadobkach a vsade su BLTcka - krabicky od tic tacov, tak to Slajs s Tuckom nazvali BLT :slight_smile: Ale udajne najvacsi hit bola jedna skrysa, kde niekto setril az tak, ze "nadobka" bol prazdny pytlik od papierovych kapesnikov :smiley:

Toz berte to len ako priatelske popichovanie B)

Aha, takto :slight_smile: Pokud máte v Praze dražší a luxusnější krabičky ve velikosti tictacovky, tak sem s tím! :wink:
Nevím, jestli je to tento případ, ale nějaká svině mi PET miminko vytrejdovala právě za obal od papírových kapesníčků, než jsem tam stačil dojít, tak nějaká dobrá duše upgradovala pytlík na filmovku, ale i tak to zamrzelo.

Přesně tak, tictacovky nejsou hmotná nouze finančních statků, ale nouze ducha, protože nevíme čím stejně malým hranatým je nahradit.

Fantasticky video, bezvadne udelany. Moc diky. Naprosto me dostalo to hledani kesi ve meste. Samozrejme se v tom clovek pozna a kdyz takhle in natura vidim, jak na me koukaji kolemjdouci…no je to surovy :smiley: :smiley:

Diky, je videt, ze to bylo natoceny s Laskou :wink: !

Mooc povedené, to se mi líbilo. A už jsem na něj jednou odkázal, abych nemusel dlouhosáhle vysvětlovat. Dostalo se mi pak kouzelné odpovědi:"nestačím se diviit, co jsou lidi schopni udělat aby se zabavili" :slight_smile:

Podle mě se u videa dobře pobaví kačeři, a naopak mudlové se utvrdí v tom, že to není pro ně. Určitě nejde o dobré náborové video :smiley: ale mám pocit - kdyžtak mě opravte - že to ani nebylo účelem :wink:

Moc pěkný, profesionální :slight_smile: Navrhuju udělit čestné uznání Za zásluhy o výstavbu :smiley:

…a odkaz na video na první stránky gc.cz a wiki :wink:

Moc pekne! Az tady jsem videla, jak asi vypadame trapne a taky jak uchylove, kdyz se snazime vypadat nenapadne pri hledani ve meste:D

Filmecek je naprosto dokonalej :slight_smile: myslim, ze by se autori nemuseli bat ani nejakeho celovecerniho programu :slight_smile:
Snad jen mi prislo docela kruty, jak v jednom zaberu hledajici kaceri rozryvaji zem v okoli kese, pri jejim hledani …
Osobne beru kasing jako takovy asi moc skautsky a to ze k prirode by se clovek mel sakra chovat jinak nez jak se chova u sebe doma … a pak z hlediska "lektorskeho" kdy tento material slouzi vyhradne k seznameni s kesingem … a nebo co se v mladi nauci ve stari jak kdyz najde …

Tak mi včera dorazilo DVD "The Complete Guide to Geocaching" http://www.geocachingvideo.com/ včetně GC, který však není trackovatelný na GC.COM.
Máte někdo zkušenost s přehráváním tohoto DVD?
Zkusil jsem to přehrát zatím v počítači, ale moc jsem z toho nadšenej nebyl (obraz není zrovna kvalitní a v jedné části dokonce vypadla barva, ale nevím jestli to nebyl záměr).
Zde: http://www.xsnrg.com/geocachingvideo/download.htm je ukázka z fimu.

Pokud je to standardní DVD, tak by mělo jít přehrát v každým DVD přehrávači a je jedno jestli v PC nebo stolním. Možná bude problém, že není v PALu, ale to si umí taky dnešní DVD přehrávače přepnout no a kvalita bude asi odpovídat zdroji, tuším že je to převedený z video kazety - tomu může odpovídat i ten výpadek barvy atd.