Zde je několik věcí, které můžete udělat, abyste mohli začít:
Představte se přidáním své fotografie a informací o sobě a svých zájmech do svého profilu. Na jakou jednu věc byste chtěli, aby se vás ostatní zeptali?
Seznamte se s komunitou tím, že si prohlédnete diskuse, které zde již probíhají. Když vás nějaký příspěvek zaujme, poučí nebo pobaví, použijte , abyste mu vyjádřili uznání nebo podporu!
Přispějte komentářem, sdílením vlastního pohledu, kladením otázek nebo nabídkou zpětné vazby v diskusi. Než začnete odpovídat nebo zakládat nová témata, prostudujte si prosím Pravidla komunity.
Z přechodem na nový system jsme přešli i na nový server s lepší konfiguraci a větším prostorem a to samozřejmě přináší větší provozní náklady, které částečně pokrývá příjem z reklamy. Je to způsob jak může web být udržitelný i do budoucna.
Ahoj musím pochválit dobrou práci Jak píšeš výš ať se ti ozveme, tak bych rád, ale nemohu zasílat zprávy. Fórum jsem používal léta a doufám, že budu i dál.
Léta jsem zde dělal moderátora. SZ napsat nemůžu a tak píši zde. Rád budu pokračovat v roli moderátora dál pokud mi budou nastavena práva. No a pokud by to nešlo, nedá se nic dělat a i tak přeji ať se daří.
Jen pro ostatní, aby nemuseli stejně jako já kontaktovat administrátora přes mail, při novém přístupu je nutné si nechat zaslat nové heslo, které může přijít i do SPAMu (jako mně).
Když jsem se pokoušel přihlásit pod mým původním nickem Zagloba, a původním heslem, řeklo mi to občas, že je heslo nebo jméno špatně, někdy to neřeklo nic a nic to neudělalo. Když jsem zkusil zapomenuté heslo, tak to neudělalo nikdy nic (ani ve spamu nic nebylo). Nyní jsem zkusil novou registraci jako Zagloba1, to se povedlo. Staré účty nebyly převedeny? Nebo je chyba jinde?
Staré účty byly převedené, ale hesla nikoliv – proto je potřeba obnovit přístup přes funkci „zapomenuté heslo“. Jakmile se ti podaří přihlásit, účet se tím obnoví.
Pár uživatelů už hlásilo podobný problém a nakonec se ukázalo, že se zkoušeli hlásit jiným e-mailem, než na který byl původní účet registrovaný.
Pošli mi prosím přes soukromou zprávu e-mail, pod kterým jsi měl původní účet založený, a já se podívám, jestli na ten mail účet existuje. Podle toho pak dohledáme, proč se ti nedařilo přihlásit.