Podívám se na to jen co budu mít chvilku. Asi bude potřeba zapnout rozšiření pro VisualEditor aby to fungovalo.
Ahoj, prosím o nastavení vyšší úrovně. Díky
Martin (madbin, voyager reviewer)
Ještě jsem ani nezkoušel nově generovat statistiky. Ale už funguje jejich ukládání tady? Já si na to založil na webzdarma, ale je to takové řešení na nic. Snad se to v dohledné době srovná. Předpokládám ale, že to bude chtít drobné nebo větší změny i ve Statoru.
Co se tyka tech statistik - mohl bych poprosit o kontakt na nekoho, s kym bych mohl projit podporu Statoru (statisticky modul do GeoGetu) jak byla na starem serveru a co je treba udelat, aby to chodilo tady?
Dekuju.
Tím by se měl právě aktivovat. Stahoval jsem MW přímo z webu a stačilo mi jen doplnit tento řádek pro aktivaci.
Ahoj
máš nastavenou důvěru 4 Lv Leader ![]()
Máš pravdu je to rozšíření, které je součásti instalace takže stačí to jen aktivovat. Už by to teď mělo fungovat.
Tak zrovna “Hlavní strana” geowiki je úplně smazaná, a návštěvníka akorát zmate a odradí, protože není jasné, kam dál. Je tam zbytečný odkaz na editaci, a pak jen na “geocaching”, a odtud zase není jasné, co dál…proč? Předtím tam byl hlavní rozcestník.
to byl taky duvod, proc jsem se na to prvne ptal, jestli se bude prenaset puvodni obsah…
Funguje
pustim se do dalsi editace, nez usnu…
Ahoj, zatím se neorientuju, kde najdu uvedenou jakou úroveň uživatele mám, ale členem jsem tady už tak cca od 2013. Kdyžtak prosím také o navýšení práv. Díky!
Taky velmi prosím. Děkuji za znovuvzkříšení
@Aranyafea @nalano oba navýšeni na 2 LV - člen
Ahoj, díky moc za obnovení webu, moc jsem se bál, že je konec. A také se hlásím o svá ztracená práva
Díky
Přidáno 3 LV - stálý člen ![]()
Mohl bych získat na wiki vyšší oprávnění, abych mohl nahrávat obrázky ? mnoho jich jde vypumpovat z waybackmachine, tak bych to tam rád dosypával… ![]()
Oh, děkuji za svěřenou důvěru - už jsem tam něco obnovil, pokračování zase další dny ![]()
Také jsem prosil o udělení oprávnění. Ono to ale vypadá, že je ta geowiki je víc pokažená. Že to nebude jen o oprávnění si myslím ![]()
Edit: Tak to vypadá, že po víkendu už je to opraveno
Paráda