Milí kačeři,
po dlouhých měsících příprav, ladění a hlavně spousty práce jsme pro vás spustili novou verzi webu Geocaching.cz. 🧭✨
Diskuze k původnímu příspěvku na blogu: https://www.geocaching.cz/novy-web-geocaching-cz
Milí kačeři,
po dlouhých měsících příprav, ladění a hlavně spousty práce jsme pro vás spustili novou verzi webu Geocaching.cz. 🧭✨
Ahoj všem,
protože nové fórum běží na úplně jiné platformě, funguje zde i systém uživatelských úrovní. Ten přináší některá omezení pro nové účty – například nově registrovaní nebo čerstvě přihlášení uživatelé nemohou hned vkládat odkazy a některé další typy obsahu.
Historie aktivit ze starého fóra byla nepřenositelná, a proto jsou teď všichni vedeni jako základní uživatelé.
Pokud patříte mezi dlouholeté členy komunity, stačí mi napsat zprávu. Podívám se na vaši historii a práva vám navýším tak, abyste mohli fórum používat v plném rozsahu.
Uživatelům, u kterých si toho všimnu, zvyšuji úroveň průběžně i bez žádosti, ale určitě si nevšimnu všech. Takže se nebojte ozvat – rád to upravím. ![]()
Díky za pochopení a trpělivost.
Tak první příspěvek na novém fóru a nejde uložit, že noví uživatelé mohou jen 3 příspěvky. Nějak to nechápu.
Ahoj, uživatelskou úroveň jsem ti navýšil, takže by to teď mělo běžet ok.
Na první dobrou z mobilu trochu zmatečné, ale už si zvykám
Výborná práce ![]()
ad Wiki - sice bylo dost článků “out of date”, ale bude se překlápět původní obsah?
Wiki už je převedena z obsahem co tam byl. Určitě to bude chtít trochu osvěžit. Přihlášením se do fora máš rovnou přístup i do Wiki. Wiki už měla taky docela zastaralou verzi a dalo zabrat to převézt na tu nejaktuálnější - každopádně funguje a lze plně využívat a editovat.
Ahoj,
dekuju za inovaci webu. Jako mnohalety a snad dostatecne aktivni clen na predchozim webu prosim o zvyseni urovne. Dekuji, Gord
Aha, jeste jsem se nezorietnoval dost. Koukam, ze uz mam uroven zvysenou par hodin ![]()
už jsem se všiml, na mobilu jsem to úplně neviděl - tak ja bych se s dovolením o volných chvílích chopil minimálně do čištění neplatných externích odkazů a případné doplňování aktuálnějších dat
Ahoj @mikisi ,
bude to chvíli trvat, než se zorientuji, ale paráda ![]()
Mohl bych taky požádat o zvýšení statutu? Díky
Ahoj, na starý web se mi ukládala statistika z Geogetu.
Půjde to tak i nadále?
Ahoj práva jsem ti navýšil 3 Lv stálý člen.
Ahoj práva jsem ti navýšil na 3 Lv stálý člen.
K těm statistikám doufám, že se to taky obnoví i mapičky ty jsem měl rád ![]()
Ahoj, včera jsem procházel účty a pro mne známe učty jsem navýšil ještě před prvním přihlášením ![]()
To bude super, že se toho někdo takto ujme ![]()
Moje statistiky z Geogetu jsou teď takové rozbité, odkazují se na neexistující obrázky (LabCache icon) apod. Zkusím teda ještě doma přegenerovat, ale předpokládám, že se to postupně všechno srovná s tím, jak se bude dávat nový web dohromady ![]()
Vypadá to parádně! Díky za to!!
Ahoj, prosím také o nastavení normální úrovně. Děkuji. MikeAnt
nešlo by na konec konfiguráku mediawiki (LocalSettings.php) přihodit následující střípek ?
wfLoadExtension( 'VisualEditor' );
člověk je tvor líný a dost by mi to ulehčilo práci s formátováním… dohnal jsem to trochu do extrému a rozběhl si vlastní MW jako pískoviště ![]()