Hledám partičku do auta nebo místo u někoho, kdo stejně jako já ještě nemá odlovené kešulky Valašského keškobraní.
Ideální termín do konce srpna nebo v půli září.
P.S. archivace se blíží:|
Jééé, to je paráda, že vás je toliiik! Navrhovala bych víkend 19.-20. jestli nemáte nic proti. Má být celkem slušné počasí.. ale nevadil by mi ani ten příští.. Klidně bychom začali pěšky těma mysterkama (ještě je nemám ale všechny vyluštěné) a pak bychom mohli pokračovat. Nevím jak jste na tom, ale na multinové křídlo bych vzala kolo. Tradičky jsou prý tak nějak něco mezi - takže cyklokros hi hi
já jsem pro .. pokud pojede někdo přes Zlín ideální, ale nemám problém počkat na místě (případně vzít někoho ze zlína) .. dá se to za den? nebo stan do kufru?
Podle mě to za den dá jen Tom (zbývá mu kousek). Já bych to viděla na dva dny. Závodníci na to nestihli za 18 hodin v kuse.Vzhledem k tomu, že to je v podobném terénu jak loni, to fakt asi za den nedáme:D
no závodnici to hlavně museli okamžitě luštit .. to my sme na tom trošku líp .. ale není problém .. pokud nebude počasí jako tenhle víkend .. to byl hnus
My jsme to udělali mimo mysterek a asi 8 multin skoro celé na dva pokusy.Jednu sobotu pěšky z Podhradní lhoty na Kelčský javorník a druhou sobotu zbytek tradiček a multiny na kolech.Záleží hodně na kondici ,ale myslím že udělat to celé za jeden den je utopie.
Každopádně je to super serie a autorum patří dík a obdiv :)
Ja jsem zvládnul tradiční větev indiánským během za 4,5 hodiny. Potom oběd na Tesáku a s miminkem v pohodě ještě kousek multinek. Potom okruh z Rusavy (14multin) za 3 hodiny. Osobně si myslím, že při dobrém plánování, logistice a výborné kondici by to teoreticky šlo zvládnout za den. Na dva dny je to ale v pohodě… Nejvíc rozházené vypadají mysterky, na ty se ale ještě chystám…
Super, zkusím to doma urychleně probrat a dám vědět.
Kamarádky to šly a až na tři kousky co nenašly to daly za dva dny.
První den multiny + mysterky, druhý den tradičky. Bohužel jsem zrovna nemohla
Hmmm, zrovna tento víkend mi nevyhovuje, rodinná oslava v sobotu a v nedeli zahajuji soustředko. A další víkend je tu barumka. Já osobně tím pádem můžu až 3. - 4. 9., pokud se bavíme o víkendech.