Chtel bych se zeptat: jde nejak virtualne vlozit TB do cache, aniz bych u oné cache musel napsat (a hned zase smazat) log “write note” a vybrat pritom TB v roletce dole? Mam takovej dojem, ze driv jsme mohli dat primo u TB volbu “drop off” nebo “drop in” nebo tak nejak, ale ted, kdyz mam TB u sebe, uz zadnou podobnou volbu nemam. Takze to asi nijak nejde, obavam se.
Asi jsem natvrdlý, ale nějak nechápu k čemu je to dobré? Co je to virtuální vložení TB?
nejde to, log tam musis dat
asi tak, ze pri psani logu a odesilani zapomenu zatrhnout vlozeni tb. pak musim logovat znovu - tentokrat jako write note a pri tom vlozit tb. myslim ze jinak to nejde.
Taky můžu log smazat a znovu zapsat i s vložením TB. Když si skopíruju text je to otázka minuty.
no muzu po sobe samozrejme smazat note - to je jeste rychlejsi ![]()
jak jsem pochopil tak fretaci zpetne prologovavaji svuj coin aby meli track jak postupne navstevovali cache a je jim hloupe, ze chodi autroum mail s note.
Tak to resi touto zpravou:“Log Date: 8/14/2006
Tento log byl napsan jen kvuli virtualnimu vlozeni putovni mince. :o( Jinak to bohuzel nejde; bude hned smazan. Prominte zbytecny mejl.”
To je fér? Rozumím tomu dobře ??? To si pak můžeme začít virtuálně navštěvovat keše… No že nebude zápis v logbooku, vždyť to je jen virtuálně… stačí přece jen napsat “Promiňte zbytečný meil.” ![]()
Zrejme si tymto sposobom chcu len pocitat vzdialenost medzi skrysami, ktore postupne nasli (akoby oni samotny boli putujuci chrobaci:) Netreba to dramatizovat, nicomu to neskodi:) Ani ja neviem o moznosti, ze by sa dal TB zalogovat bez nutnosti pisania poznamky.
No když myslíš… na to se dá ale jednoduše použít http://www.mapy.cz/.
nehrotme to:)
jinak to logovat nejde a loguji, protoze loguji;)
Vzpomnel jsem si na bug wap.geocaching.com - logy zapsane pres WAP se neposilaly vlastnikovi ani ostatnim, co maji cache na watchlistu, mozna jeste nebyl odstranen?
Jo a přístup je možný přímo s PC na adrese http://wap.geocaching.com/, ale to asi řada z Vás ví.
Dekujeme vsem za rady a obzvlaste za pochopeni toho kvanta zbytecnych mejlu; hodne jsme se cervenali, kdyz jsme si predstavili tu zaplavu… snad to pujde vyresit pres ten wap. Jinak Souputnik je docela zajimava myslenka; skutecne to delame predevsim kvuli tomu vypoctu kilometru, ale ma to i charakter talismanu, ktery od ted uz bude vsude s nami. Vyuzivame logy mince i pro vlastni hodnoceni cachi, cimz mj. reagujeme na nekolik vlaken na tomto foru, ktere k subjektivnimu hodnoceni vyzyvaly. Tak jen houst a vetsi kapky. A znova se uprimne omlouvame, jstli nekomu jeste nekdy prijde nejaky souputnicky mejl. :o(
Michale sršíš nápadama a takoví lidé jsou docela často neoblíbení ![]()
Mně ty zbytečné maily samozřejmě nevadí a kdybych se nestyděl přílišně okatě kopírovat tak si takový TB udělám taky ![]()