Nemel by nekdo chu tjet oprazdninach na tuto seriin z jbc ci liberce?
[urlhttp://www.geocaching.com/seek/cache_details.aspx?wp=GC2RA70][/url]
Pojedu tam ale z Tábora.
My to mame v planu, ale termin jeste ladime.
Nejel by někdo tuto neněli z JBC, Turnova a jejich okolí na "Vlečku" ?
Nedele se mu moc nehodi, ale nad so bych zauvazoval..
Hmm, tento víkend asi spoustě kačerů komplikují život Dušičky, ale příští víkend by to šlo!![]()
Ahoj Rigore, my musíme jet asi v neděli, protože Lavockin v sobotu nemůže…
Ivank, příští táýden to už nepůjde, to bude vlečka už archivovaná, takže teď je poslední šance…
Jinak chceme jet brzo ráno do Příbrami, tam nechat auto a jet stylově vlakem k vlečce a pak zpět busem do Příbrami.
Ahoj, docela bych jel. Jak brzy ráno? V 9:00 Příbramáci začínají na 01 s archivací. Plánujete jít před nimi nebo společně?
Ještě se zeptám na svůj názor zbytku rodiny: jestli se mi tam chce a jestli dostanu opušťák (velkej smajlík, kterej mi po odeslání mizí)
Musíme jet tak, abysme stihli v 7:46 vlak z Příbrami na vlečku, kdybysme jeli pozdějším, tak už tam krabičky nebudou:D
Jestli půjdem hromadně nebo před archivační skupinou:), je mi docela jedno jen musíme vlečku dodělat do 16:42, kdy nám jede bus k autu…tak taky záleží na tempu té skupiny…
Tak jestli je ještě místo, tak bych jel. Z Liberce se někam přiblížím autem.
Ahoj kolego,
místo každopádně je, zatím jsem v autě já a Lavockin, s Tebou jsme tři. Takže místa je habaděj…
Tak s Tebou počítáme… ![]()
Pošlu Ti SZ s kontaktem a mejla a domluvíme se…
Rád bych taky ještě udělal vlečku. Bylo by místo v autě i pro mě? Bydlím Mimoň. Odkud se bude vyjíždět?
Ahoj,
pokud bys chtěl jet v neděli s námi, tak v pohodě… Myslím, že kolega je z Liberce a asi budeme vyjíždět z Turnova. Koukal jsem na mapu, nejblíž to máš asi na Mnichovo Hradiště, tak když se tam ráno dopravíš, tak Tě tam vyzvedneme…
Tak se když tak ozvi, ale pojedeme fakt brzo:D
Tak super, přidal bych se v Mnichově Hradišti. V kolik myslíš, že tam budete?
Máš SZ…