Vlecka na Orlik

Nemel by nekdo chu tjet oprazdninach na tuto seriin z jbc ci liberce?
[urlhttp://www.geocaching.com/seek/cache_details.aspx?wp=GC2RA70][/url]

Pojedu tam ale z Tábora.

http://www.z0r.de/3600

My to mame v planu, ale termin jeste ladime.

Nejel by někdo tuto neněli z JBC, Turnova a jejich okolí na "Vlečku" ?

Nedele se mu moc nehodi, ale nad so bych zauvazoval..

Hmm, tento víkend asi spoustě kačerů komplikují život Dušičky, ale příští víkend by to šlo!:smiley:

Ahoj Rigore, my musíme jet asi v neděli, protože Lavockin v sobotu nemůže…

Ivank, příští táýden to už nepůjde, to bude vlečka už archivovaná, takže teď je poslední šance…

Jinak chceme jet brzo ráno do Příbrami, tam nechat auto a jet stylově vlakem k vlečce a pak zpět busem do Příbrami.

Ahoj, docela bych jel. Jak brzy ráno? V 9:00 Příbramáci začínají na 01 s archivací. Plánujete jít před nimi nebo společně?
Ještě se zeptám na svůj názor zbytku rodiny: jestli se mi tam chce a jestli dostanu opušťák (velkej smajlík, kterej mi po odeslání mizí)

Musíme jet tak, abysme stihli v 7:46 vlak z Příbrami na vlečku, kdybysme jeli pozdějším, tak už tam krabičky nebudou:D

Jestli půjdem hromadně nebo před archivační skupinou:), je mi docela jedno jen musíme vlečku dodělat do 16:42, kdy nám jede bus k autu…tak taky záleží na tempu té skupiny…

Tak jestli je ještě místo, tak bych jel. Z Liberce se někam přiblížím autem.

Ahoj kolego,

místo každopádně je, zatím jsem v autě já a Lavockin, s Tebou jsme tři. Takže místa je habaděj…:slight_smile: Tak s Tebou počítáme… :wink:

Pošlu Ti SZ s kontaktem a mejla a domluvíme se…

Rád bych taky ještě udělal vlečku. Bylo by místo v autě i pro mě? Bydlím Mimoň. Odkud se bude vyjíždět?

Ahoj,

pokud bys chtěl jet v neděli s námi, tak v pohodě… Myslím, že kolega je z Liberce a asi budeme vyjíždět z Turnova. Koukal jsem na mapu, nejblíž to máš asi na Mnichovo Hradiště, tak když se tam ráno dopravíš, tak Tě tam vyzvedneme…

Tak se když tak ozvi, ale pojedeme fakt brzo:D

Tak super, přidal bych se v Mnichově Hradišti. V kolik myslíš, že tam budete?

Máš SZ…