Dnes jsem si vsiml akce Oskara… na 6 mesicu zdarma pristup na 6 sluzeb seznamu (zbozi, encyklopedie, slovnik…) a hlavne Mapy.cz. Chvili to sice trva nez to mapu nacte, pak na tom malym displeji (aspon u me) to taky moc pohodlny neni, ale myslim ze v pripade nouze kdyz se chci podivat na ortofoto snimek finalky, tak by se to mohlo hodit.
Dej si bacha, aby ti nenapočítali každý přenesený kb, šmejdi. Mapa zadarmo a přenos dat je velký rozdíl …
Nene…Vodafone Live se plati pausalne…jakoze zaplatim X kc na den (tyden, mesic) a pak si v te kategorii co jsem zaplatil muzu jezdit neomezene
Já mám od oskara odepiš a chtěl jsem si stahovat kešky přes handy geocaching.nastavil jsem si vše potřebné a zkusil se připojit na nějaký stránky a za 728kB jsem zaplatil 289kč.okamžitě jsem celý nastavení smazal.vím že odepiš neni na to ideální tarif ale je levnej
Za to nemůže tarif, ale špatné nastavení APN profilu. Místo APN WAP tam dej "internet" a hned to bude stát místo 289Kč jen 29Kč…
Luxus.
Ještě technická: Používám Operu mini - 4 a problém je v tom, že můj K800i mi nějak nechce dovolit přepnout na letecký snímek a je tam jen klasický plán. Nevíte co s tím?
mně se opera 4 z nějakého důvodu přesměrovává na www.mapy.cz i když zadam wap. proto jsem si nainstaloval 3 a ta funguje v pohodě (k750i).
zrovna v sobotu jsem probrouzdal asi 15kč když jsem chodil po Chvalech u Prahy ![]()
Promin swenney, ale pripadas mi jak agent s prolhanou Vodou. Jak muzes napsat titulek "Vodafone Live! Mapy.cz zdarma" a k tomu tohle vysvetleni tomu nejak nechapu. Kdyz nas touhle demagogii masirujou operatori, jeste neznamena, ze jim to my mame zrat a sirit to dal.
Takze prosim: Mapy.cz lze mit bez omezeni (ale nikoliv zadarmo!), a to v pripade ze si je spolu s dalsima sluzbama predplatim… To uz zni skoro realne ![]()
Jinak je to ovsem samo sebou bajecna zprava, protoze kdyby to bylo skutecne bezplatne pro kazdeho (zase by to nebylo zadarmo), znamenalo by to jen tolik, ze naklady s tim spojene musi zaplatit nekdo jiny, treba ten, kdo potrebuje telefonovat…
Takze zadarmo neni nic ani v pohadkach, jen v reklamach pro prostacky… :@
Tak sorry…nechtel jsem delat reklamu, jenom me to prislo uzitecny. To ze se Vodafone Live plati pausalne jsem psal jako reakci na prispevek ohledne placeni za stazeny objem dat. Ted jsou ty mapy na 6 mesicu na zkousku zadarmo, a pak uz budou placeny.