![]()
Jo, Klíč od ZÁMKU hledám už docela dlouho, kdepak asi je?
No vzhledem k tomu, jak chodí notifikace (po dvou, placed, retrieved..), tak spíš než otázka kde, je lepší ptát se "u koho"
Svatá pravda! Tak děcka, kdo má u sebe klíč a půjde se mnou odemknout ZÁMEK?
Na oplátku mohu ukázat bronzový odznáček earthcachemástera ![]()
Kdyz uz to tu se zlicinakem zivime sami, tak se pridam, a krome bronzoveho odznacku (to bude lesku…) muzu navrch dotycnemu poradit navstevu nejake hezke kese, pro pripad, ze to bude nejaky zelenac ![]()
Tak se hlaste decka! B)
Já nevím, ten klíč se snad ztratil, protože se domnívám, že našim nabídkám se prostě nedá odolat ![]()
Navrhujeme pozvat Dp.mana pod záminkou geo-eventu na pivo, a jak si půjde odskočit, tak si rychle uděláme do vosku odlitek originálního klíče
…
… pozvat na pivo Dp.mana … není levnější si zavolat zámečníka? :):D:D
Nehlede na to, ze pro vyrobu odlitku je dulezitejsi pritomnost klice vic nez pritomnost zamestnance dopravnich podniku.
Ja nevim co jeste nabidnout, ja vam snad ty pekny kese poradim i dve, at nezeru…B)
Se snad na stary kolena budu muset podle internetu naucit otvirat zamky po svem…
Nářadíčko jsem sehnal …

Mno, ja klice od Zamku nosim v kapse. Jen mam obavy, ze ten nas pardubicky zamek je o nejaky ten fous vetsi nez ten, ke kteremu hledate klic.
Hlasim se do party, taky jsem chvili sledovala to putovani, ale naznala, ze se davaji z ruky do ruky a vzdala to. Legalni cestou pres kes se k nim neda dostat ![]()
A kdy by se slo? ![]()
Legalni je kazda cesta, ktera vede k otevreni zamku. Nedavno se tu resila kes, kterou nekdo sestrelil ze stromu, aby ji ulovil a zaver byl ten, ze je to v poradku a pokud to autor tak nechtel, tak ji tam mel prisroubovat :o, my tak drsni nebudem a pri trose stesti po nas zamek zustane. B)
taky nejake naradi vezmu…
Ale pánové…
co se stát lockpickery ;-D
Jak to zatim vypada?
Jak to zatím vypadá ??? ![]()
Jak to vypada? Gentleman nemluvi… Kdyz to tu prozradim, tak nam pak dalsi zajemci nedaji pokoj a budou chtit taky… to tak B)
Zajeďte si do Plzně, pozvěte nás na pivko a my vám poradíme, jak se ta keš loví… viz naše logy a výlet klíče po vlstech českých ![]()