Vtipne prihody z cachovani

To je fakt neskutečnej masakr …[:D] jo mudlové koukaj , otravujou , zkoumaj kde můžou , ale aby na nás volali poldy to se nám ještě nestalo …

Jojo tenhle log me taky hodne pobavil. [:D]

Bohuzel ne vzdycky se to povede takhle pekne… High Voltage

Zdravím všechny!

O nás bez nás :-)

Jakožto GeoCacherské mimino jsem o tomhle fóru neměl ani tušení, dokud mi Neski nenapsal něco o vyzvedávání microcachí u cedule Hradec. Hmm, jak to asi ví ????   - No, poslal mi odkaz sem a už chápu vše [:D]

Z mého pohledu to bylo celé takhle: Dragon mi nabídl micro, já jsem s díky přijal. Jelikož jsme se nedokázali osobně potkat, navrhl jsem umístění do cache a nebo zakopání kamkoliv a odeslání souřadnic přes mail a nebo SMS. Dragon a Suplere se rozhodli pro Anicciny Kacenky a napsali mi, ze je tam dovezou. Ja tam byl nekolikrat a nenasel. Tak jsem tam prestal jezdit a cekal, az mi poslou SMS nebo mail, ze micro jsou umistene.

Bylo to nedorozumeni. Microcache dorazily, ale chlapi me o tom neinformovali. A chvili po tom dorazil Pazitka, ktery pochopitelne nemohl nic tusit. Ani jsem necekal, ze mi nabidne jejich vraceni, ale zachoval se jako frajer. Konec konců, nejpoškozenější je v tom všem asi on :-)

Vzal si z cache regulerně dáreček, o který jsem ho následně připravil a ještě k tomu pak ztrácel čas a peníze za SMS a benzín, když se se mnou dohadoval. No a ke všemu se prý ani nechystá projít si Orlické Louky, kam ty microcache v podstatě směřují. [:|]

Mějte se! Kryšpín

PS: Připravuji nějaké další super cache okolo Hradce, ale nechci to uspěchat. Lépe méně kvalitních cachí než hodně blbostí. Tak doufám, že to dopadne a že mě nepředběhnete :-)

Tak určitě nejsem sám, kdo se těší na další dobré cache okolo Hradce [;)]